E2y

Hur man får en tjej att gilla dig

Flickor kan vara komplicerade varelser

Flickor kan vara komplicerade varelser. Vissa är så van vid att vänta på killen för att göra flytten, vet de inte vad de vill tills han gör. Att få en tjej att gilla dig är inte bara möjligt - om du lyssnar på en viss expertråd om sig och locka kvinnor, kommer du att få förtroende och lyckas. Här är några steg för att komma igång:

Hur man får en tjej att gilla dig. Expertråd om sig och locka kvinnor.
Hur man får en tjej att gilla dig. Expertråd om sig och locka kvinnor.

  1. Visa intresse. Intresset är inte om gnida sig mot en främling i en bar. Intresset är inte bara en fysisk sak, så låt henne se när du tittar henne. När du fokuserar på henne eller tar sig tid att träffa henne och lära känna henne, kommer hon att se du vill ha mer än en snabb spänning.
  2. Lyssna när hon talar. Många kvinnor är talare, de gillar att kommunicera. Förutsätt inte att du vet allt om henne bara från hur hon ser ut eller bilden hon projekt. Istället lyssna när hon pratar och du kommer ofta höra mer än du förväntar dig.
  3. Var uppmärksam på vad hon gillar. Tjejer gillar att veta när en kille tänker på dem. När du tar dig tid att lära sig vad flickan gillar och inte gillar, kommer hon vet att hon är på ditt sinne. Att lära henne gillar och ogillar också hjälper dig att planera datum och aktiviteter tillsammans när du får henne att tycka om dig.
  4. Städa upp din handling. Killar hoppar ofta steget att göra sig presentabel innan de går ut för att träffa en tjej. Om du plockar upp henne efter din fotboll eller baseball spel, ta tio minuter att duscha först. Detta betyder inte att du måste vara metrosexuell eller bli ganska för flickan. Bara visa att du bryr dig lite om vad hon föredrar och få ren innan du får tillsammans.
  5. Planera lite privat tid. Att ha lite tid ensam med flickan du är intresserad ger henne en chans att verkligen lära känna dig. Hon kan inte veta att hon verkligen gillar dig om du inte ger henne tid att känna dig. Detta görs bäst när du kan vara ensam, en-mot-en, tillsammans.
  6. Hävda din självständighet. Flickor föredrar män som kan ta hand om sig själva. Om du kan stå på egna ben, se till att hon vet det. Var noga med att planera tid borta från din förpackning med killkompisar så att hon kan se din självständighet och ditt sanna jag.
  7. Var dig själv. Att ha förtroendet att vara sig själv och gå efter vad du vill är mycket attraktiv. Bara att vara trygg i din egen hud kan vara vad som krävs för att få den där tjejen som gillar dig.

Du kan inte alltid få flickan du mest vill tycka om dig

Du kan inte alltid få flickan du mest vill tycka om dig. Ibland är du bara inte hennes typ. Men dina chanser förbättras när du följer dessa steg och lära känna och gillar flickan du har ögonen på.