E2y

Hur man blir en bättre människa i en relation

Har du hört din ex-flickvänner säga att du är en usel pojkvän

Har du hört din ex-flickvänner säga att du är en usel pojkvän? Kanske flickan du för närvarande dating har klagat på din relation? Känner du att din tjej alltid skriker på dig med frustration? Här är några tips som du kanske vill tänka på att hjälpa dig att bli bättre på att hantera dina relationer.

  1. Kommunicera ordentligt. De flesta tjejer säger att de har problem med att kommunicera med sina män. Var inte som andra killar som vägrar och undvika att prata med sina väninnor om problem som spökar relationen. Tveka inte att berätta din flickvän något som stör dig. Kom ihåg att svara på när din flickvän frågar en fråga. Inte bara nicka eller skaka på huvudet. Säg något. Prata! Det är viktigt för dig att uttrycka ut dina tankar och känslor till din speciella någon.
  2. Uppmärksam. Lyssna på vad din tjej säger. Var uppmärksam på allt hon säger även de som kan tyckas alltför trivialt för dig. Tjejer älskar när killar kan minnas detaljer om vad de sagt.
  3. Var påkostade med komplimanger. Säg något snällt varje gång du ser din tjej. Kommentera hennes val av kläder eller skor. Låt din tjej vet att du godkänner vad hon har gjort för dig. Säg fraser som "Var har du fått din klänning. Det ser bra ut på dig," eller "Det var så omtänksamt av dig," En kvinna älskar bara fått beröm från sin kille. Var generös med dina komplimanger.
  4. Ha tålamod. Det finns ingen anledning för dig att knäppa på din flickvän över småsaker. Se till att inte höja din röst på henne för att komma in sent eller för misplacing dina bilnycklar. Inte gå ut eller lämna din tjej ensam när ni två är mitt i en uppvärmd argument. Se till att du håller dig sval oavsett hur irriterad du är med din tjej. Bara tänk på att flickor är i grunden svåra varelser att ta itu med, och du behöver bara ha tålamod för att relationen ska fungera.
  5. Håll dina löften. Kom ihåg att löften inte är till för att brytas. Om du lovade att ta din tjej till teatern på lördag, så ska du ta henne till teatern på lördag. Glöm inte de åtaganden som du gjort till din flickvän. Ring när du sa att du skulle, och ta henne ut på en dag som du sa att du skulle. Bara göra löften du kan hålla.
  6. Gör tid. Flickor bara hatar när män verkar aldrig få tid för dem. Att vara väldigt upptagen är inte en ursäkt för att inte se din flickvän. Du kan inte alltid vara för trött för att gå ut.

Att göra en relation arbete är aldrig lätt

Hur man blir en bättre människa i en relation. Kommunicera ordentligt.
Hur man blir en bättre människa i en relation. Kommunicera ordentligt.

Att göra en relation arbete är aldrig lätt. Det kommer alltid att finnas konflikter och missförstånd mellan dig och din flickvän. Men detta betyder inte att du ska ge upp, och acceptera att du bara inte är skuren för att vara i en relation för lång. Det är aldrig för sent att bli en bättre människa i en relation.