E2y

Hur man berättar en älskad om din kriminalregister

För att du ska ha en långvarig relation

För att du ska ha en långvarig relation, är det viktigt att du och din älskade kärlek och lita på varandra hela tiden. Det enda sättet att uppnå detta är genom att konsekvent vara ärlig och öppen genom ständig och tydlig kommunikation. Utan dessa faktorer, kommer din relation varar aldrig. Att ha ett kriminalregister bör ingen roll om din partner verkligen älskar dig. Det är nu i det förflutna, och du kan inte ändra det i nuet. Den rymmer inget syfte i din framtid. Låt det gå och öppna upp genom att berätta för din älskade om det. Läs vidare för att lära sig mer.

Bedöma den aktuella situationen

Bedöma den aktuella situationen. Börja med att noggrant utvärdera aktuell status på din relation och hur allvarlig din försummelse. Hur länge har du dolt detta från din älskade? Har du några personlighetsförändringar efter händelsen? Hur behandlar din partner du just nu? Är du både stressad? Dessa är bara några exempel på de frågor som du måste besvara. Poängen är, du måste överväga alla inblandade faktorer som kan påverkas under din bekännelse. Faktor det hela i så att du kan justera din hållning därefter.

Utför en noggrann självutvärdering

Hur man berättar en älskad om din kriminalregister. Bedöma den aktuella situationen.
Hur man berättar en älskad om din kriminalregister. Bedöma den aktuella situationen.

Utför en noggrann självutvärdering. Innan du börjar komma ren, är det viktigt att du först bekänna alla dina fel och misstag till dig själv. Sluta gömma och startar inför dina rädslor, problem, bekymmer och problem. Detta kan vara mycket svårt att hantera, men du har inget annat val än att granska dina tidigare erfarenheter (speciellt historien bakom din kriminalregister), accepterar vad du har gjort, förlåta dig själv och låta det gå. Detta är det enda sättet för dig att helt öppna upp och berätta för din älskade om din brottsligt historia. Kommande ren kommer bara bli effektiv om du är ärlig, verklig och sann mot dig själv.

Uttryck dig mycket tydligt

Uttryck dig mycket tydligt. Välj en lugn tid och plats när du är på väg att tala med din partner. Det vore bättre om ni båda är avslappnad och utvilad. I en låg och ödmjuk röst, börja kommunicera med tydligt adjö. Vänta inte på svar. Fortsätt genom att ångerfullt förklara anledningen till att du säger förlåt. Vid denna tid, bör dina skäl redan vara i ditt huvud, klart som en kristall. Sluta vara försiktig. Öppet uttrycka dig mycket tydligt i följande ordning:

Du beklagar att du har utelämnat en betydande tidigare erfarenhet som skapade en stor inverkan på ditt liv. Motiverar inte. Bara erkänna dina fel.

I ett mycket detaljerat sätt, bekänna allt om din kriminalregister

För att du ska ha en långvarig relation. Utför en noggrann självutvärdering.
För att du ska ha en långvarig relation. Utför en noggrann självutvärdering.

Ångerfullt ange dina farhågor om rädsla för dom, acceptans och andra frågor som blev grunden för ditt beslut om att inte berätta.

Erkänn att dina handlingar är oförlåtligt och att de inte kommer att hända igen.

Svara på alla dina partners frågor ärligt och öppet, utan stolthet och motivering.

Det finns inga genvägar till att bygga goda relationer

Det finns inga genvägar till att bygga goda relationer. Låt din partner älskar dig mer genom allmänt öppna ditt hjärta, sinne och själ. Du måste visa din älskade att du menade varje ord som du har sagt genom att konsekvent visa det genom dina handlingar. Detta kommer att ge dina erfarenheter partner betong som helt kan validera din avsikt. Om du är uppriktig, bör detta komma ut naturligt så se till att du håller detta i åtanke när du följer dessa steg. Lycka till!