E2y

Hur man berättar att han inte längre kär i dig

Om du någonsin har haft den där känslan av att vara oälskad

Om du någonsin har haft den där känslan av att vara oälskad, där du känner att det inte längre kärlek existerar från människans handlingar, då är du tyvärr inför en döende kärlek. Känner du kylan från honom? Gör hans handlingar verkar likgiltig och okänslig? Dessa är bara några subtila tecken på att han inte längre är kär i dig.

Det finns alltid tips om att han inte längre älskar dig och det eviga klocka av kärlek plötsligt gått sönder. De flesta skulle försöka rädda den kärlek och återuppväcka den gamla brandstationen medan andra skulle bara släppa taget och fortsätta med sina liv.

Hur man berättar att han inte längre kär i dig. Han är inte på humör för något romantiskt.
Hur man berättar att han inte längre kär i dig. Han är inte på humör för något romantiskt.

Här är några sätt på hur man berättar om att han inte längre är kär i dig.

  • Han undviker dig. En kontrollampa tecken på att han redan har gått vidare är att han undviker dig som pesten. Han undviker varje konfrontation eller ens små, uppriktiga samtal. Han går inte ut med dig längre. Han är alltid upptagen med arbete eller någon annan typ av verksamhet. Han avböjer någon av dina erbjudanden att sitta ner och ta en diskussion om saken. Om du verkligen observera dessa tecken, är du säkerligen tackla en ensidig affär.
  • Han är inte på humör för något romantiskt. Du har inte datum längre. Han skulle hellre stanna hemma och titta på tv än att titta på en film med dig eller äta middag på en restaurang. Han verkar inte bry sig om dina årsdagar och han inte ens ge dig gåvor. Han verkar inte mottaglig eller entusiastisk när du tittar på honom direkt och du berättar för honom hur mycket du älskar honom. Han vill inte ha sex och vill helst inte prata om allt som rör den.
  • Han bryr sig inte om din hälsa och välbefinnande. Han skulle inte ha den minsta oro över din säkerhet när du inte är med honom. Han skulle nog sova ut natten istället för att vänta på dig att komma hem. Om du känner dig nere, skulle han inte ta sig tid att trösta dig. Han skulle inte ge dig känslomässigt stöd. I vissa fall skulle han inte ens anstränga sig för att ändra sina planer eller att gå till dig om det är för mycket av ett besvär.
  • Han skulle inte prata med dig. Förloras kommunikationen. Han skulle inte dela sina känslor eller vilka problem han står inför. Han litar inte dig längre. Inga fler samtal och inga fler brev betyder inget mer kärlek.
  • Striderna fortsätter att komma. Du slåss över de minsta saker. Allt blir ett argument. Han har blivit respektlöst och skulle säga även de mest sårande ord. Striderna verkar inte slut och ni båda är till synes trött på att behöva gå över från en tvist till en annan.
  • Han träffar någon annan. Om han dejtar andra människor, han gått vidare och så ska man.


Dessa är verkligen varningstecken att din man inte längre älskar dig och att han har redan gått vidare med sitt liv. Det är nu upp till dig att ha modet att fatta rätt beslut och försöka gå vidare själv.