E2y

Hur man behandlar bruna fläckar i gården från hundar

Bruna fläckar i din trädgård

Bruna fläckar i din trädgård? De kan orsakas av hundens urin. En hunds urin består av ammoniak, natrium och kväve, som är stark nog att döda gräset i gräsmattan (alltså, de bruna fläckar). Bra är att det finns många sätt att du kan ta itu med detta fula problem, läs vidare för några av de mest effektiva sätten att behandla bruna fläckar i din trädgård som orsakas av hundens urin:

Hur man behandlar bruna fläckar i gården från hundar. Ge din hund mer vatten att dricka.
Hur man behandlar bruna fläckar i gården från hundar. Ge din hund mer vatten att dricka.

  • Ge din hund mer vatten att dricka. Detta är att angripa problemet vid dess rötter. Genom att ge din hund mer vatten, kommer du att hjälpa späda hans urin och göra det mindre surt. Ett annat sätt är genom att ge din hund ett varumärke av sällskapsdjur som har låg kväve-och låg-protein innehåll, igen, kommer detta att göra din hunds urin mindre surt.
  • Sänk kvävehalter i hundens urin. Bortsett från att ge honom massor av vatten att dricka, kan du också lägga i en matsked av äppeljuice eller äppelcidervinäger till din hunds vatten i syfte att minska sin urin s kvävehalter. Du kan också prova produkter såsom DogRocks, NaturVet Gräs Saver rån och Nutri-vet Green Grass Supplement. Dessa produkter bör läggas till din hunds drycker och de kommer att bidra till att påskynda sin metabolism och sänka sina nivåer urin nitrat.
  • Ge din hund en specifik plats att kissa i. Träna din hund att urinera på en specifik plats, bort från din gräsmatta. Ställ en post i trädgården och ta din hund till det varje gång han måste gå. Ge honom behandlar och berömmer när han befriar sig i utsatt område.
  • . Vet vad du ska göra när du fånga din hund kissar i din gräsmatta Om du fånga din hund i handlingen, inte bandet: det är fortfarande något du kan göra. Fyll en vattenkanna med vatten, vänta 30 sekunder efter din hund har kissat och sedan hälla vatten över fläcken. Detta kommer att hjälpa späda din hunds sur urin och stoppa bruna fläcken från att utvecklas.
  • Använd urin-resistent gräs. Det kan vara en bra investering för din del för att byta ut gräset i gräsmattan med urin-resistenta typer. Några exempel på Hardy, urin-resistenta gräs är fescues och perenna rajgräs (gräs du kan undvika inkluderar Bermuda och ängsgröe, eftersom de är ganska känslig och mer mottagliga för att bilda bruna fläckar).
  • Håll din hund av din gräsmatta. Du kan installera rörelse-aktiverade gräsmatta sprinkler som kommer att avskräcka din hund (eller din grannes hund) från att gå till din gräsmatta.
  • Undvik att gödsla din gräsmatta. Om din gräsmatta är kraftigt gödslad, det är redan fått mycket av sin erforderliga kvävehalt. När din hund kissar ännu en gång på gräsmattan och om det redan har alltför höga kväve, då chanserna att det kommer att utveckla bruna fläckar är högre. Det är därför du måste vara försiktig om utfodring din gräsmatta precis rätt mängd kväve den behöver.


Det finns faktiskt många orsaker till bruna fläckar i varv

Det finns faktiskt många orsaker till bruna fläckar i varv, såsom torka, sjukdomar eller föroreningar. Om du märker att din hund är den som orsakar de fula bruna fläckar i din trädgård, är det bra att veta att detta problem är relativt lättare att hantera. Träna din hund att urinera på rätt ställen, och detta bör vara en av de mest effektiva åtgärderna för att minska förekomsten av bruna fläckar i gräsmattan. Lycka till, och hoppas att detta hjälpte!