E2y

Hur man använder gel förpackningar för sällskapsdjur återfuktning

När du reser med ditt husdjur

När du reser med ditt husdjur, kanske du märker att ge färskvatten för ditt husdjur att dricka blir en utmaning. Detta beror på många faktorer såsom tillgången på färskvatten och eftersom vatten kan spillas. Till exempel, om du tittar på loggar in en lång flygning med din hund stuvas undan i bagage, sedan med vatten kan det vara näst intill omöjligt eftersom det kan rinna under flygningen. Lyckligtvis har gel hydration förpackningar har utvecklats för dessa ändamål. Nu kan du ge ditt husdjur med vatten i en fast gel. Här är några tips på hur man tjäna gel förpackningar till ditt husdjur under resan.

  • Köp gel förpackningar. På nästa semester där dina lurviga lilla följeslagare kommer att resa med dig, köpa några gel förpackningar före dagen av resan. Besök din lokala djuraffären och köpa ett varumärke som är känt för att tillverka kvalitet gel förpackningar. Gel förpackningar är faktiskt vatten eller minst 95 procent av den. De övriga 5 procent är integrerade vitaminer och mineraler som för optimal näring. Det är inte så dyrt och mycket bekvämt att ta med. Se till att köpa flera förpackningar för dina resor eftersom du verkligen vet aldrig när du behöver dem.
  • Prime gel pack. När tiden för att tjäna gelpackning kommer upp, måste du först att fylla den. Du kan inte riktigt servera den rakt ut förpackningen när du öppnar den. Du måste pressa gelen inuti förpackningen innan du öppnar förpackningen. De flesta av de geler fortfarande packade kan ha hårdnat och du kommer att behöva mjuka upp lite innan den serveras. Klämma och mosa gelén under cirka 2 minuter bör räcka. När gelen är trevligt och mjuk, öppna förpackningen och pressa ut gelen.
  • Servera gelen. Det finns två sätt att tjäna gelen inuti förpackningen. Det första sättet är att pressa ut gelén i ditt husdjur vatten skålen eller fack. Återigen, detta stelnat vatten, vilket innebär att den inte kommer att sprida och splatter. Så om turen är ojämn, kommer gelen fortfarande att kunna stanna inne i skålen. Gång på skålen, kommer ditt husdjur då kunna slicka den att återfukta kroppen. Det andra sättet att tjäna gelen till ditt husdjur är att faktiskt pressa ut den ur förpackningen och direkt i djurets mun. Du kan göra detta om ditt husdjur rider bredvid dig.
  • Ett varningens ord. De flesta flygbolag tillåter inte att gelén serveras under flygningen. I det här fallet kan du bara packa gel förpackningar inuti ditt bagage för incheckning och servera dem efter flygningen. Men om ditt husdjur har ett särskilt villkor som kommer att kräva ständig fukt och sedan informera flygbolag och få de nödvändiga dokumenten för att aktivera det här alternativet för ditt husdjur.

När du använder gel förpackningar

Vid användning gel förpackningar, är det viktigt att veta att dessa förpackningar inte bör frysas eller värmas. Det kan skada gelen och förstöra det för konsumtion. Om du vill tjäna gel kallt, placera den inne i kylskåpet på en låg sval inställning.

Hur man använder gel förpackningar för sällskapsdjur återfuktning. Köp gel förpackningar.
Hur man använder gel förpackningar för sällskapsdjur återfuktning. Köp gel förpackningar.