E2y

Hur man använder en ammande lock

Moderskapet är en resa, så du borde vara väl rustade

Moderskapet är en resa, så du borde vara väl rustade. En av de saker du måste förbereda matar barnet. Hemma, behöver du inte vara medveten om att föda barnet. Men utanför ditt hem, du bara inte kan sitta och vidöppen sjuksköterska ditt barn. Några bära bara sina vanliga t-shirts som de ammar barnet och använder sin hand för att täcka sin hud exponeras och barnets mun, men det tar en hel del att vänja sig. Det finns mammor som behöver något att täcka sina bröst medan de sjuksköterska eftersom de inte kan fullända den "t-shirt teknik", som en bebis filt. Vad de gör är linda kanten av filten runt halsen så att filten inte faller av under blåsiga dagar eller när barnet blir squirmy. Mödrar är bara så påhittig, rätt?

En ammande lock ska inte bara skydda moderns privatliv men också ge henne frihet att nå en topp på sitt barn när han blir ammade så att hon kan ställa honom om det behövs. Det finns en uppsjö av omvårdnad täcker du kan välja mellan. Vissa sjuksköterskor omslag har små band inne så att barnet kan leka med det som han blir ammade. Du kan även fästa små leksaker inne i omvårdnad luckan. Medan vissa vill hålla det enkelt och praktiskt, en del vill ha det snyggt. Olika typer av omvårdnad omfattar är förkläde, amning poncho, mama halsduk och Braap. De kan variera i fråga om stil, men syftet är fortfarande densamma.

Hur man använder en ammande lock. Moderskapet är en resa, så du borde vara väl rustade.
Hur man använder en ammande lock. Moderskapet är en resa, så du borde vara väl rustade.

Denna artikel kommer att ge instruktioner om hur man använder en ammande lock, ett förkläde omvårdnad lock att vara specifik. Ett förkläde omvårdnad höljet gör mamman att gömma barnet utan tyget vidrör barnets ansikte på grund av den stela, förkläde-liknande grimma halsen, därav namnet "förklädet nursing cover".

Här är stegen på hur man använder ett lock förkläde omvårdnad:

  • Fäst halsmuffar genom att sätta den långa remmen genom D-ringar, och sedan gå tillbaka genom en D-ring.
  • Placera locket förklädet omvårdnad över huvudet, som du skulle göra med en t-shirt.
  • Banden ska kännas bekvämt för dig. Om inte, lossa eller dra åt banden genom att justera längden på de D-ringar.
  • När redan bekväm, bör tyget täcka barnet.
  • Ordna halsen så att du kan se barnet genom centrum av den styva delen av halsen.

En ammande lock behöver inte vara dyrt

En ammande lock behöver inte vara dyrt.
En ammande lock behöver inte vara dyrt.

En ammande lock behöver inte vara dyra. Beroende på vilken butik eller webbplats som du ser, kan du köpa vård täckning för ett lågt pris. När allt är dyrt betyder inte att det är exakt vad som passar dig bäst. Det kan vara den stilen, den struktur i tyget eller inte-så-användarvänligt halsen som kan störa dig. Du kan göra din egen omvårdnad locket om du vill. Förvandla din sjal och snuttefilt i ett förkläde stil omvårdnad lock med hjälp av clips ammande filt. Med dessa, behöver du inte binda kanterna på filten eller din sjal runt halsen under blåsiga dagar eller squirmy dagar bara för att säkra den.