E2y

Hur man använder citronsaft som preventivmedel alternativ

Det finns många sätt att personer som är sexuellt aktiva kan använda som metoder för födelsekontroll. För män har med kondom och efter tillbakadragandet metoden varit den vanligaste metoden, medan en vasektomi är den sista utposten. För kvinnor finns det fler alternativ som Douches, spermiedödande, rytmen metoden och tubarligering. Det finns dock en metod som används som har visat sig mycket effektiv i över hundra år, och det är genom användning av citronsaft. Det kan låta konstigt att några som en ätbar vätska kan användas som ett preventivmedel alternativ, men det gör faktiskt fungerar. Om du vill veta mer, nedan är några tips på hur du kan använda saften av en citron som en del av preventivmetoder.

  • Förberedelse. De första saker du behöver köpa är citroner. När du köper dem, se till att du väljer de färskaste de för optimal effektivitet. Om du köper hela citroner, måste du saft dem själv för att extrahera vätskan. Men om du tror att du inte har tid för det, kan du köpa på flaska citronsaft, som är lite dyrare men fungerar ändå. När du köper flaska typ se till att det inte späds med vatten eller tillsatser som socker och konserveringsmedel. Om innehållet har vatten, måste du använda mer av vätskan få den att fungera bättre. Slutligen behöver du en dusch eller en svamp för ditt preventivmedel fartyg. Dessa kan köpas på apoteket.
  • Förfarande. Innan du börjar måste du kombinera blandningen först. Gör detta genom att ta saften av en citron (ungefär en halv kopp) och blanda det med en kopp vatten så att du kan ha ett förhållande på 1:2. Sedan ta douche och häll blandningen i den innan du lägger den i din vagina. För bästa resultat, använd en douche före aktivitet och använd ett annat direkt efter sex. När du använder en svamp, måste du dra det i blandningen i ungefär en timme innan du använder den så att produkten kan ha möjlighet att absorbera det mesta av vätskan. På samma sätt som med de douche, bör du också använda svampen direkt efter sexuell aktivitet.


Hur man använder citronsaft som preventivmedel alternativ. Förberedelse.
Hur man använder citronsaft som preventivmedel alternativ. Förberedelse.

Anledningen till citronsaft fungerar riktigt bra är att dess vätskan innehåller starka syror där spermier inte kan överleva. Det är därför du bör använda en annan uppsättning att se till att varje spermier dör strax efter sex. Det är emellertid också sagt att inga preventivmedel är idiotsäker, eftersom det fortfarande finns en procentsats av en chans att graviditet kan inträffa. Du bör också påminnas om att citronsaft metoden är endast för födelsekontroll och kommer inte att förhindra könssjukdomar från att påverka de sexuella partners. Det är därför denna metod rekommenderas endast för par och de som är i en djup, engagerad relation. Lycka till!