E2y

Hur linda rosor brudbukett

Människor idag blir thriftier

Människor idag blir thriftier, och försöka göra det bästa av sina resurser. Detta gäller särskilt när ett par planer på att gå ner i gången. De kommer säkert att bränna massor av pengar för det stora evenemanget, från bröllopstårta, till brudklänning, inbjudningar, mottagande och många fler. Det är klokt att göra några av de saker som du kan göra själv så att du kan spara minst hälften av kostnaderna. Ett område där du kan spara är med din brudbukett. Du kan svepa ditt eget bröllop bukett ökade på det sätt du vill utan att spendera för mycket. Här är några steg.

Hur linda rosor brudbukett. Köp det material som du behöver.
Hur linda rosor brudbukett. Köp det material som du behöver.

  • Köp det material som du behöver - Du kommer att behöva några blommiga sladdar och tejp, band, spetsar, nålar och wrap. Du kommer inte behöva köpa rullar av dessa. Du kan köpa från återförsäljare för att spara pengar.
  • Förbered rosorna - Det är viktigt att förbereda de blommor som du kommer att använda så att det inte kommer att vissna lätt. Avlägsna lövverk, skadade kronblad och taggar från blommorna. Skär av stjälken om blomman med hjälp av en kniv (eller en kniv). Var noga med att dränka blomman i en hink med vatten medan du skär blomman, ställ detta åt sidan i en separat hink med vatten redo för inslagning.
  • Ordna rosor - Se till att du har en plan att följa så att du kommer att avsluta snabbt. Ordna rosor en stam i taget vid en jämn höjd för att skapa en kupol. Sedan kan du ordna andra efter varandra runt blommorna i centrum. Du kan göra andra former också. Bara vara säker på att den bukett som du kommer att göra perfekt passar dina händer. Placera barnets andetag blommor håller som en prydnad för dina rosor.
  • Bindande dina blommor - Bind blomman stjälkar tillsammans med användningen av din blommiga band eller tråd. Detta för att säkerställa att ingen blomma kommer att falla bort från din bukett. Bind stegen med början fyra inches under knopparna fram till slutet av stjälkarna. Du kan även bifoga några ytterligare knoppar med hjälp av pinnar så att du inte behöver innehålla en hel stjälk. Skär sedan slutet av stjälkarna vid samma längd eller på önskad längd och torka blommorna i förberedelse för inslagning.
  • Inslagning blommorna - Täck buntade stjälkar av dina blommor med hjälp av ett band som du önskar. Börja på toppen av stammen och arbetar spiral mot botten. Du kan slå in den med spets också att lägga inredning till ditt bröllop bukett. Slå in buketten med oanvända tidningen eller vävnad för att bevara fräschören på buketten. Sedan hålla den i kylskåpet redo för den stora dagen.

Omslag din egen brudbukett kommer inte bara att göra det billigare, men kommer att vara ett bra sätt att göra det personligt och med affektionsvärde. Du kan även starta ett företag om du ser att din skapelse kommer att fånga uppmärksamheten hos andra och kan behöva köpa rullar av tråd, band och andra nödvändigheter.