E2y

Hur kyssa med tillförsikt

Låt mig fråga dig denna fråga:

Hur kyssa med tillförsikt. Du planterar fröet varje gång du plantera en kyss på hans läppar.
Hur kyssa med tillförsikt. Du planterar fröet varje gång du plantera en kyss på hans läppar.

På en skala från 1 till 10, hur bra en kyssas är du?

Tänk på det noga innan du svarar. Är du verkligen säker? Skulle du säga att du är en nio eller tio? Eller är du lite mindre säker, kanske du tror att du är på väg genomsnittet ... säga runt en fem eller sex?

Eller ännu bättre, om jag frågade din partner på den skalan, hur bra är du, bara vad du tror att han eller hon skulle säga?

Hmmmm, eller hur? Fick du undrar också?

Steg 1. UTSEENDE.
Steg 1. UTSEENDE.

Och medan vi är inne på ämnet ... Hur stor är din partner när det gäller konsten att kyssas? Är han eller hon en av de otroligt, slå dina strumpor av kissers som gör dig varm och bråkar med blotta beröring av läpparna och värmen i deras andedräkt? Eller är han eller hon en av de dreglande lösa kanoner som angriper munnen med vilda överge?

Om någon av dessa inte så stora scenarier låter lite för nära hem, då kanske det är dags för en repetitionskurs i den fina konsten att kyssas. Du är skyldig dig själv och låt mig berätta varför.

Först ut, när man tänker på det, är kysser en av de största formerna av kommunikation, om inte den största. Kyssar skicka meddelanden, särskilt med avseende på frågor av hjärtat. Så borde inte du vara mycket tydlig med vad du försöker säga och även se till att du och din man talar samma språk? En enkel kyss kan säga att jag älskar dig, du är sexig, adjö, hej, jag är kåt, jag är inte kåt, låt oss gå igen, jag ska reta dig ... listan kan göras lång.

Du planterar fröet varje gång du plantera en kyss på hans läppar.

Låter bra, eller hur? Så var börjar man? Börja i början ....

Nu är dessa enkla påminnelser om en hel del damer (och herrar), eller kan verka som "Tja, duh, naturligtvis gör jag det." Men tydligen inte alla gör, eftersom dessa är de KLAGOMÅL jag får från alla mina läsare ...

Så bli inte dina trosor i ett gäng ... Se bara till att du gör följande:

Steg 1

UTSEENDE

Jag måste säga, bröt det ett mitt hjärta, men det verkar ring sant. Ju mindre den läppstift
bättre. Men några är bättre än ingen.

HUH?

De flesta män föredrar nakna läppstift färger eller de som inte kommer att vara så jävla uppenbart när smetat över hela ansiktet. Så, så mycket som vi älskar dessa underbara röda, det gör dem mindre benägna att vilja kyssa oss.

Det går också med goopy läppglans. För mycket är för mycket. Så kom ihåg när du sätter på ditt läppstift, skulle du vilja det på ditt ansikte?

Nu, med detta sagt, ta väl hand om din rynka ...

Borsta dina läppar försiktigt med din tandborste för att hålla bort eventuellt döda hudceller och hålla dem
valpar trevlig och fuktig. Ögonkräm håller ofta dina läppar mjukare än vanliga gamla läppglans.

Steg 2

ANDETAG

Jag kan inte betona nog.

HÅLL DIN andas ren.

Håll myntverk i handväskan / plånbok och i din night stand. Håll lite mini munvatten flaskor i väskan. Ha tuggummi tillgängligt efter middag för er båda ... så du kan njuta frisk andedräkt också.

Borsta tungan för att hålla undan elaka-ass bakterier och som luktar som går med dem. Ha en fickspegel att titta på smyga attacker från maten. Och om någon av er beslutar att en platta av vitlök och lök ljud läcker, så du också kan båda njuta av det eftersom det inte kommer att vara lika märkbar.

OCH ...

Om din kille råkar säga att din andedräkt luktar du har suger på en gammal illaluktande gym strumpa eller om du har spenat attackerar tänderna, hantera det med humor. Det är alltid bäst att skratta bort det, även om du är förödmjukad. Du gör inte honom (eller du) alla favörer genom att låta honom få genom med lukten av ruttnande kött som kommer ut ur hans paj hål ... snäll men låt honom veta.

(Om du behöver fräscha upp dina kommunikationsfärdigheter med din man, be om vad du behöver, och försiktigt låta honom veta när du inte exakt stolta över med vad du får, kolla in min kapitlet om KOMMUNIKATION min bok .. . klicka här för alla detaljer :)

http://www.blissinthebedroom.com

Steg 3

Smooching

OK, nog med dålig andedräkt och naken läppstift, låt oss börja kyssas, eller hur? Kom ihåg att kyssa subjektiv. Olika människor gillar olika saker.

Med detta sagt, det finns några ganska vanliga tumregler att bli en bättre kyssas och få dig killen att bli en bättre kyssas också. För om du och din man inte är anslutna med dina Smooches, då är chansen att det kommer att begränsa mängden av passion ni två kommer att dela.

Du kanske upptäcker att du kan försöka kyssa honom på det sätt du brukade kyssa en ex ... och på så sätt att kyssas används för att göra honom gå nötter ...

Men med den nya killen?

Um, inte så mycket.

Och samma kan gälla dig. Han kan tillämpa sin fantastiska hackspett attack munnen som används för att arbeta på sin ex-flickvän (ja, vad ...) Men med dig? Kanske är det bara ... irriterande.

Så istället för att sitta ner honom och berättar för honom hans kyssar suger ... (Höra att väsande
buller? Det är hans stora manliga ego deflatera ... GÖR DET INTE.)

Varför inte prova prova kyssa honom hur du vill bli kysst och sedan fråga honom hur det känns? Be honom att visa dig.

Sen om han gör det rätt, tala om för honom hur fantastiskt det känns.

Så nu när kysste honom, det är de tips som män har berättat för mig att de håller gör en stor kyssas:

Håll dina läppar lös och något öppet. Tight och slutna läppar är mycket uninviting, som att göra ut med din stora faster Minerva. Inte picka kyss eller picka Franska kyss. Det är en stor sväng.

En stor turn-on?

Dina läppar skildes, så att han kan känna den inre kanten av dina läppar, och börja mycket gradvis för att använda tungan.

Bara retas med tungan först.

Inte känner behovet av att tandtråd tänderna med tungan.

Alternera rytmen - suga hans tunga lätt, flytta din tunga runt försiktigt suga på hans underläpp. (Inte övre, som kan skada ...)

Endast gradvis öka din tunga rör sig in och ut ur hans mun. Kom ihåg att gå niiiiiiiiiice och långsam. Reta att stygg pojke. Han kanske vill gå snabbare, men ju mer du kontrollera hastigheten på din kyssar, och hålla den långsammare, desto mer kommer du köra
honom vild.

Och när du börjar att gå vidare till olika delar av kroppen, gå tillbaka och besöker munnen igen. Tänk på hans läppar som hem bas för sin passion. Besök hem ofta.

Steg 4

VAR KISS

Förutom läpparna, där män älskade att bli kysst:

På deras bröstvårtor

Deras örsnibbar (med några tunga åtgärder, men inte får slarviga!)

Halsen

Nyckelbenet

Fingrar och tår

Hip ben

Puh! Vem vet!!


Och sist men inte minst -

Kom ihåg att den viktigaste kyss är ...

Kyssen efter.

Om du två avsluta några fantastiska lovin ',

Ge honom / henne en kyss på läpparna, kinden, nacken, någonstans. Det kommer inte bara
försegla affären, men talar volymer om hur mycket han betyder för dig.

Vill du veta mer??

Se till att registrera dig för Lora Somoza fria nyhetsbrev på kärlek och sex. Hon kommer att svara på dina frågor här:

www.blissinthebedroom.com