E2y

Hur kyssa en flicka och lämnar henne vill ha mer

En kyss är något du delar med någon du verkligen gillar

En kyss är något man delar med någon du verkligen gillar. Även andra bara kyssa för skojs skull och några eftersom de bara känner kyssar, det är fortfarande annorlunda när du gillar en som du kysser. Nu är mer speciell och värt att komma ihåg. Oavsett om det är att du är första gången att gå ut med flickan eller om du har varit tillsammans ett tag, är en kyss definitivt något du vill dela med henne. Innan du kyssa flickan, måste du se till att hon gillar att bli kysst av dig. När du är säker på kan du gå vidare och kyssa henne.

Det finns olika sätt på hur kyssa en flicka och lämna henne att vilja mer.

Hur kyssa en flicka och lämnar henne vill ha mer. Berätta för henne att hon ser bra ut så att du kan ställa in en positiv stämning.
Hur kyssa en flicka och lämnar henne vill ha mer. Berätta för henne att hon ser bra ut så att du kan ställa in en positiv stämning.

  • Berätta för henne att hon ser bra ut så att du kan ställa in en positiv stämning. Delta i en rolig konversation så att hon kommer att känna sig hemmastadda. Medan de talar, något röra hennes armar och händer. Om hon inte tänka sedan gå vidare med samtalet och flytta lite närmare henne.
  • Börja smekande hennes hår. Du kommer att se om hon gillar det eller inte. Om hon gör så är det ett gott tecken. Titta på hennes ögon att få ögonkontakt. Detta kommer att låta henne känna att all din uppmärksamhet är på henne. Se till att hon tittar på dig på ögonen också. När du är säker på att hon ser på dig, stirrar på hennes läppar att ge henne intrycket att du vill kyssa henne.
  • Du kan fråga flickan om du kan kyssa henne. De flesta flickor vill bli tillfrågad. Men om hon fortfarande svarar positivt på de rörelser som du gör, det är okej att gå på utan att fråga henne. Luta närmare henne så att dina läppar är bredvid varandra.
  • Sakta röra dina läppar på hennes att ge henne en mild kyss. Stressa inte eftersom flickor vill ta det långsamt i början och göra det mer intensivt efteråt. Växt kyssar på hennes öron och nacke sedan gå tillbaka till sina läppar.
  • Medan kyssa henne, röra vid henne på hennes ben och armar. Detta kommer att ge henne en viss typ av känsla och vill henne att kyssa dig ännu djupare.
  • Gnid tillbaka henne och smeka hennes hår. När din kyss blir mer intensiv, hålla henne på kinderna och utforska hennes mun med tungan. Krama henne på en hand medan den andra handen fortfarande röra henne i hennes ben, armar, rygg och hår.
  • Luta sig bakåt så att hon kommer att luta sig mot dig och hon kommer att vara nästan ovanpå dig. Dra huvudet mot dig att fördjupa kyssen.
  • När du känner att hon är helt i dina djupa kyssar, bli den första att stanna och dra huvudet. Glöm inte att berätta för henne att hon är bra och att hennes läppar smakar så söt.


Eftersom hon är redan hooked med dina kyssar

Eftersom hon är redan hooked med dina kyssar, kommer hon definitivt att be om mer. Se till att din andedräkt är fräsch innan kyssa en tjej. Du kan tugga ett tuggummi eller bära en mun tvätta med dig som du kan använda var som helst. Dina läppar får inte vara torr. Du kan använda ett läppbalsam för att förhindra hackade och torra läppar. Om det finns jordgubb eller choklad, kan du äta dessa innan kyssa flickan att lägga till en smak av sötma och dina andetag att lukta gott.