E2y

Hur krydda upp en lång distans förhållande

Med långa relationer fungerar inte alltid bra för en massa par

Med långa relationer fungerar inte alltid bra för en massa par. Många skulle säga att avståndet inte riktigt gör hjärtat växa Fonder. Snarare kan det sannolikt ha hjärta går där borta. Det värsta scenariot är antingen en delad upp eller en skilsmässa. Detta kan bero på det faktum att det är verkligen svårt att uttrycka kärlek för någon som inte är runt att känna det. Trots detta dock finns fortfarande hopp i sikte för par vars känslor av sötma kan vara nedsatt på grund av avståndet mellan dem. Här är några sätt att krydda upp en långväga relation:

Hur krydda upp en lång distans förhållande. Kommunicera med din älskade via en internet-chatt.
Hur krydda upp en lång distans förhållande. Kommunicera med din älskade via en internet-chatt.

  • Skicka snigelpost. Det kan mycket väl vara mycket lättare och mycket billigare att skicka e-post till en kär medan han är borta. Men, den ansträngning det tar att skriva, gå till posten och skicka din e-post för en avgift skulle bättre uppskattas av din långväga partner. Det är också sant att skriva med din egen hand är mycket mer personligt än att skriva ut ord på ett tangentbord, och mycket mer känslomässig också. Detta beror på att pulsen av din hand är direkt ansluten till ditt hjärta. Du kan skicka en kär elektronisk post från tid till annan också. Men skicka inte mail för ofta så du missade mer och din e-post kommer alltid att vara något att se fram emot.
  • Kommunicera med din älskade via en Internet-chatt. Dagens generation är lyckligare på grund av en massa tekniska framsteg. Att prata och chatta är möjlig via webben. Det är billigare än fjärrsamtal också. Utnyttja dessa framsteg att få tala med en kär som är långt borta och hålla elden brinnande.
  • Gör en personlig kalender. Använd gamla foton av er båda tillsammans för detta projekt. Du kan skanna och lägga i en del av din partners anteckningar tillsammans med din att göra det ännu mer personligt. Kalendern kan antingen vara fysiska eller digitala, men de fysiska dem är bättre eftersom de kan ses och beröras.
  • Ge en CD med dina favoritlåtar. Skicka en CD till din partner på alla kärlekssånger du har delat tillsammans. Även om det är lätt att ladda ner eller köpa, kan ingenting jämföras med en kommer mycket speciellt från dig. Du kan spela in dig själv att göra några återgivningar av dessa låtar. Poesi är något som kan förbättra din cd ännu mer.
  • Skicka gamla e-post eller brev. Gör din älskade en minnas den allra första gången du träffade. Lägg till anteckningar på varje e-post. Skriv om hur du kommer alltid att minnas de inledande stunder och vad de betydde för dig.
  • Skicka din älskade en hans favoritfilmer. Återigen är dessa lättare köpt eller hämtat, men mycket sötare kommer från dig. Ett bättre alternativ är att göra videopodsändningar beskriver hur mycket du älskar denna person. Du kan recitera en Neruda eller en ursprunglig dikt, så att du kan ses och höras av din partner. Du kan också skicka ljudklipp med poesi eller berättelser så att han kan lyssna på din röst när som helst och var som helst.
  • Skicka online gratulationskort. Detta kommer att ge din partner en känsla av att du är runt. Skicka hälsningar via online-kort. Vad är bra med detta är att personen kan få din kärlek meddelanden omedelbart, särskilt eftersom nästan alla har idag en PDA-telefon. Använd e-post för att skicka korten eftersom det är billigare än att skicka internationella textmeddelanden.


Med långa relationer kan vara svårt och innebär en hel del tålamod och tillit. Vistas begått är grundelementet att hålla relationen stark. Alltid påminna dig om hur viktigt denna person är för dig. Skulle det finnas några meningsskiljaktigheter, lära sig att lösa problemet så snart som möjligt. Kom ihåg, True Love övervinner allt och kommer alltid att hitta en väg, även om två personer är oceaner ifrån varandra.