E2y

Hur köper utvecklande spädbarn leksaker

När du köper utvecklande spädbarn leksaker

När du köper utvecklings spädbarn leksaker, tänk på scenen barnet är i och vad som intresserar dem. Använd leksaker som verktyg för lärande, genom att välja leksaker som främjar utvecklingen. Viktigast ihåg att lärandet är roligt!

Hur köper utvecklande spädbarn leksaker. Leta efter ålder lämpliga leksaker.
Hur köper utvecklande spädbarn leksaker. Leta efter ålder lämpliga leksaker.

 1. Säkerheten först! Spädbarn tenderar att få sig själva i trubbel snabbt. De sätter bara om allt de kommer i kontakt med i sina munnar och satte sina fingrar in i saker de inte borde. Ge inte ditt barn leksaker för äldre småbarn / barn med små bitar för att undvika kvävning och vara medveten om de dolda farorna såsom i tunga leksaker som kan störta dem eller är alltför komplicerade.
 2. Leta efter ålder lämpliga leksaker. Ett spädbarn utvecklas på främst samma takt andra spädbarn. Att veta vad utvecklingsstadium de befinner sig i är avgörande för att ge rätt leksak. De flesta leksaker har månaderna märkt på dem som 0-6 månader eller 18 månader +. Följ dessa riktlinjer på leksaken och du bör vara ganska säker.
  • Nyfödd-2 månader. I början spädbarn är inte särskilt aktiv. I sitt första par månader, skallror eller speglar spädbarn är lämpliga.
  • 3-6 månader. När de börjar sparka runt, spela mats / inlärning gym med hängande föremål och blinkande lampor är bra för dem att få igång sitt lärande samspel. Leksaker som uppmuntrar till krypande är bra för rörligheten. Ditt barn kommer också att börja njuta av pekböcker och touch och böcker känsla.
  • 7-12 månader. När ditt barn blir mobil och kan hålla på till saker, kommer deras intresse vända sig mot mer komplexa objekt. Först införa mer aktiv lek leksaker såsom stapla block, bollar och aktivitetscenter. När de nära ett-åriga de kommer att njuta push and pull leksaker, rida på leksaker och tidiga rollspel poster, såsom lek verktyg och plast telefoner.
 3. Stimulera. Spädbarn vill utforska sin värld. Deras hjärna växer extremt snabbt i spädbarn stadier och de leksaker som de använder kommer att bidra till att främja kognitiv utveckling. Hitta leksaker som bidrar till att utveckla syn, hörsel och känsel.
  • Sight - Infant synen är minimal vid första. Svarta och vita föremål är en bra starter eftersom de kommer att kunna fokusera på det lättare. Lägga till en rad grundfärgerna är stor efter 2 månader.
  • Sound - Bebisar älskar att höra olika musik och ljud. Klassisk musik har sägs ha en lugnande effekt. Repetition är också bra att avancera minne färdigheter.
  • Touch - Varje förälder vet att deras barn ska få något placeras framför henne. Erbjuda en rad olika texturer, inklusive mjuk, ojämn, silkeslen och andra. Många leksaker, såsom mjuka byggstenar, har ofta olika texturerade sidorna.
 4. Fysisk förmåga. Spädbarn kan utveckla styrka i olika takt, men det borde bara vara liten. Om ditt barn inte håller på att saker som barnet intill, ge henne lite tid och låt henne leka med alternativa leksaker som hon är mer bekväm med under tiden.
 5. Främja lärande och kreativitet. Din närvaro och interaktion med ditt barn och även deras leksaker är avgörande för ditt ofödda barnets. Lek med ditt barn och lära henne hur man hanterar leksaker och hur de fungerar. Låt henne gå på det på egen hand. Du kan vara ditt barns bästa lekkamrat och lärare på samma gång!