E2y

Hur köper pedagogiska födelsedagspresenter

Barn får alltid yr och ängslig för sin födelsedag är att komma fram. Gåvorna är vad som gör dem att känna så, förstås. Ge leksaker som födelsedagspresenter för barn är en given, men idag, skulle de flesta föräldrar vill minska de leksaker i leksak bröstet och fokusera mer på pedagogiska objekt för sina barn. Föräldrar vill att deras barn ska njuta av sin barndom och, samtidigt, lär dem att lärandet är roligt.

Dilemmat är sedan lämnas att gåvan-givaren, bör han ge efter för födelsedagungen önskan att ha en ny leksak eller till föräldrarnas önskan om att ha mer pedagogiska grejer för sina barn? Den ultimata lösningen för detta dilemma är att köpa en leksak som är coolt, och på samma gång, pedagogiska! Populära pedagogisk leksak val är brädspel, vetenskap byggsatser, pussel, interaktiva böcker och pedagogiska spel.

Gör födelsedag celebrator känna sig speciell genom att köpa en pedagogisk gåva som är väl anpassade till hans eller hennes intressen. Det är ganska lätt om barnet är en släkting, en vän till familjen, eller någon som får se ditt barn varje dag. Om så inte är fallet, då är det bäst att fråga föräldrarna vad barnets är. Är deras barn i musik och konst eller in kinestetiska aktiviteter? När du har denna grundläggande information, kan du bege dig till affären för att köpa uppgiften. Åtminstone nu slipper du att ströva runt i butiken och du behöver bara koncentrera sig på gåvor som kommer att tillgodose barnets intresse.

Om du har barn, ta med dem på resan till affären

Om du har barn, ta med dem på resan till affären. Vad du tycker är coolt kanske inte vara coolt att barnen nuförtiden! Det är bättre att be dina barns synpunkter på vad som finns i och vad som inte är i ungen scenen. Ett varningens ord dock, vara noga med att inte låta dina barn spilla bönorna till födelsedagungen, om du vet vad jag menar.

Om du inte har barn ännu

Om du inte har barn ännu, be en kollega förälder att komma tillsammans med dig. Åtminstone hon kommer att ha en allmän uppfattning om vad barnen kan gilla. En förälder kommer naturligtvis också att veta vilken typ av gåva som är rolig att leka med, men ändå, icke-våldsamma och pedagogiskt. Detta kommer också att vara samma, om du personligen känner en lärare eller någon som arbetar aktivt med barnen för det mesta.

Om du inte har någon att komma tillsammans med dig

Hur köper pedagogiska födelsedagspresenter. Om du har barn, ta med dem på resan till affären.
Hur köper pedagogiska födelsedagspresenter. Om du har barn, ta med dem på resan till affären.

Om du inte har någon att komma tillsammans med dig, har du kvar möjligheten att närma sig säljare i-laddning. Normalt kommer han att vara mycket kunnig på funktionerna i den pedagogiska leksak eller gadget du kollat. Be honom att visa hur leksaken fungerar.

Slutligen, innan du går direkt till kassan med ditt fynd, göra dessa överväganden:

  • Är det åldersanpassad?
  • Finns det löstagbara delar som kan orsaka kvävning för yngre barn?
  • Är det blyfria?
  • Är varumärket en pålitlig en?
  • Finns det en garanti och servicecenter finns (för pedagogiska prylar)?