E2y

Hur köper dekorationer bröllopsfesten

Efter bröllopet är ur vägen, är det dags att festa

Efter bröllopet är ur vägen, är det dags att festa! Receptionen är där du kan släppa loss och ha en bra tid. Ändå är ordentlig planering krävs för att säkerställa att mottagning dekorationer återspeglar känslan av bröllopet, vilket naturligtvis bör återspegla din personliga stil. Här är några överväganden när man väljer dekorationer bröllopsfesten.

 1. Ställ en budget. Din mottagning sannolikt kommer att bli dyrare än bröllopet, så se till att ställa tillräckligt avsatts för det. Tänk på kostnaderna för mat och underhållning samtidigt välja dekorationer.
 2. Platsen är en stor fråga. Kommer mottagningen vara inomhus eller utomhus? Plain mottagning hallar kan kräva vissa allvarliga utsmyckning, medan charmiga loger eller utomhus platser kan naturligt fängslande och kanske inte behöver detaljerade dekorationer.
 3. Årstid och tid på bröllop. Om du har en sommar bröllop, du uppenbarligen inte vill vinter-stil dekorationer och vice versa. Tid på dagen är också en viktig faktor. Daytime bröllop tenderar att vara mer avslappnade, medan kväll bröllop kan vara mer elegant.
 4. Style. Vad är stilen på bröllopet och paret? Är det en liten och casual bröllop eller en 500-gäst, genomarbetade bröllop med alla klockor och visselpipor? Kontrollera mottagningen speglar känslan av bröllopet.
 5. Färger. Bröllopet färger bör införlivas dekorationer till en viss grad. Vissa brudar njuta fyller hela händelsen med lila pastell att matcha brudtärna klänningar, till exempel, medan andra gillar att lägga stänk av omväxlande färg i mittpunkten buketter. Varje strategi är acceptabelt så länge färgerna på mottagning dekorationer är konsekventa och i harmoni.
 6. Dukning. Du får inte tänka på det, men inställningarna gör en enorm inverkan på utseendet på mottagningen. De flesta platser eller restaurangbranschen har ett brett utbud att välja mellan. Markeringar kan vara allt från kraftiga plastglas till crystal champagne flöjter. Om din plats eller matleverantör inte bära den stil du vill ha, är ett annat alternativ att kontakta en uthyrare.
 7. Höjdpunkten. Du kan inte gå fel med blommor eller centerpieces levande ljus. Blommor är ofta mycket dyrare än levande ljus, men vissa platser antingen inte kommer att tillåta tända ljus på grund av brandrisken, eller har strikta restriktioner som inte kan tillgodose dina visioner. Se till att du diskutera alternativ med hanteringen av din plats innan du gör dina planer.
 8. Favors. Överväga att införliva favörer i inredningen. Detta kan vara i form av att placera favörer på gästers tallrikar eller som en del av mittpunkten. Vara kreativ införliva din egen stil, värderingar och estetiska in gynnar. Du kan välja favörer som firar ditt kulturarv, utgör viktiga aspekter av dig och din make. Några roliga idéer inkluderar trädplantor arrangerade tillsammans som en mittpunkten som gästerna ta med dem, eller godis insvept i speciella förpackningar på gäst rum inställningar.
 9. Cake. Inte bara för att äta, det är också en viktig dekoration för mottagningen! Som med alla andra dekorationer, bör kakan likna känslan i resten av bröllopet. Det finns så många spännande och unika stilar av tårtor, du är tvungen att hitta en som matchar ditt bröllop.
 10. . Andra överväganden Glöm inte dessa extra när du planerar ditt evenemang:
  • Gästbok.
  • Gift bordsdekorationer.
  • Buffé bordsdekorationer.
 11. Var kan jag köpa? Du kan få de flesta av dina dekorationer på lokala butiker. Få förslag från din matleverantör eller mottagning hall om bra butiker bröllop dekoration i ditt område, inklusive hantverk butiker. De kan också ha möjlighet att förse dig med kataloger riktar bröllop. Du kan även handla på Internet för att få ett brett spektrum av idéer och att köpa saker i bulk.

  Hur köper dekorationer bröllopsfesten. Platsen är en stor fråga.
  Hur köper dekorationer bröllopsfesten. Platsen är en stor fråga.

 12. Minimera kostnaderna. Köpa favörer i bulk hjälper ofta till att minimera kostnaderna. För ytterligare inredning, överväga att hyra objekt, hyra kan du lägga inslag av glamour till händelsen utan att lägga en rejäl kostnad för objekt som du kanske aldrig använda igen. Du kan också göra en del av dina egna dekorationer om du har en kreativ sida. Hobby och hantverk butiker håller ofta workshops för att visa dig hur man monterar dekorationer. På toppen av det, har de böcker och tidskrifter för dig att granska.