E2y

Hur kan man vara en förståelse flickvän

Att lära känna, förstå och älska

Hur många gånger har vi försökt att vara en förståelse flickvän och misslyckats i vårt försök att göra detta? Känsla vår pojkväns besvikelse och se deras obehag kan faktiskt vara utgångspunkten för en stor kamp eller kanske en av de mest obekväma stunder vi har gått igenom. Vad vi behöver göra för att förstå våra pojkvänner är att lära känna och förstå oss själva i första hand. Detta är hur vi kan göra det:

Hur kan man vara en förståelse flickvän. Lär dig att identifiera dina olika sinnesstämningar.
Hur kan man vara en förståelse flickvän. Lär dig att identifiera dina olika sinnesstämningar.

 1. Lär dig att identifiera dina olika sinnesstämningar. De ofta varierar beroende på flera faktorer. Vi kan vara ledsen, arg, glad, lat, aktiv, osv, ibland allt på samma dag. Till exempel: Om vi ​​fick bara några timmars sömn eftersom vi var tvungna att jobba förrän sent dagen innan, kommer vi att bli trött och kanske inte så öppna som vi brukar är att lyssna på andra. Om en klasskamrat, arbetskamrat eller familjemedlem sa något som verkligen fick oss upprörda, kommer vi förmodligen bli frustrerad resten av dagen eller veckan.
 2. Erkänn dina rädslor och osäkerhet. Även om vi inte vill erkänna det, vi har en hel del av dem. Om du lär dig hur de manifesterar sig i din egen person, då du kommer att se hur uppenbart de kan vara i andra, och på så sätt identifiera sina rädslor och osäkerhet samt.
 3. Be om förlåtelse när du har gjort ett misstag. Vardagliga vi alla förmodligen göra något som inte är korrekt. Vi föddes inte veta allt, men när det drabbar våra nära och kära, lära sig att be om ursäkt och försöka att inte begå samma misstag igen. Visa andra hur man gör samma sak med ditt exempel.
 4. Vet att alla kan tänka och agera på olika sätt. Ingen är som oss, så det är viktigt att vi lär oss att kommunicera med andra, säger saker på ett tydligt sätt och inte förväntar sig att andra ska föreställa sig vad vi har inne. Bara vi vet att.
 5. . Älska dig själv och du kommer att lära dig att älska den som är omkring dig ta under övervägande dessa punkter, nu är det viktigt att du frågar dig själv följande fråga: är den person som du är med i detta ögonblick den som förtjänar all din kärlek och stöd? När vi är i en relation, ömsesidighet och förtroende är grunden för att bygga den kärlek vi ger varandra. Är du känner här ömsesidighet? Litar du din pojkvän? Om ditt svar är ja på båda frågorna, då han är en. Processen att lära känna sig själv blir bara bättre med tiden, och så länge du är klart att detta inte kommer att ske över en natt, är vardagliga perfekt att förbättra lite. Om du redan har din man, är det viktigt att veta vad han förväntar sig av dig. Killar vill normalt en omfattande kvinna, någon som kan vara där för dem hela tiden, vilket är poängen med att vara en förståelse flickvän. Hur kan du visa honom att du är den?
 6. Låt honom veta att du stödjer honom hela tiden. Det är inte nödvändigt för honom att berätta alla sina problem och varje detalj. Tiden för att dela kommer att komma, men han borde veta att du alltid kommer att vara där oavsett vad.
 7. Inte ständigt kritisera honom. Istället för att märka alla sina negativa aspekter, lära sig att förstärka de positiva, att låta honom vara sig själv. Detta är ett bra sätt att hjälpa honom att eliminera sin rädsla och osäkerhet, också.
 8. Respektera hans eget utrymme. Alla måste vara ensam ibland eller dela tid med vänner. Så länge det finns en balans mellan sina vänner och din relation, är det inga problem.
 9. Tryck inte på fel knappar. Du redan lära sig vad dina olika sinnesstämningar är och hur du känner dig i varje av dem. Vara känsliga nog att identifiera hans humör också. Dela hans intressen. Hitta en aktivitet som du kan göra tillsammans eller försöka lära sig lite mer om hans favoritsport / hobby.
 10. Döm honom inte. Du är hans vän, inte hans domare. Om du vill dela med några råd, bara göra det på samma sätt som du vill ta emot den.
 11. Lär känna sina synpunkter. Den gamla "jag har rätt" inte existerar. Vad existerar är olika synvinklar som du både kan dela. Enligt familjen, sociala och kulturella miljö som vi har vuxit upp i, lär vi oss att identifiera oss med olika perspektiv på samma ämne, och ibland förändras med tidens gång och nya erfarenheter kan förvärvas.
 12. Spela inte på att vara en tankeläsare, vara en lyssnare. Att vara en förståelse flickvän måste du ha en förståelse pojkvän. Relationen mellan dig och honom, och ömsesidighet är verkligen viktigt. Kom ihåg: allt är en process, och det ska alltid finnas en balans. Känna, förstå och älska dig själv och du kommer att känna, förstå och älska din pojkvän.