E2y

Hur kan man vara den bästa pappa och make kan vara

Att vara den bästa pappa och make kan vara, måste du först och främst, att vara den bästa personen du kan vara.

Hur kan man vara den bästa pappa och make kan vara. Om du vill vara den bästa pappan man kan vara.
Hur kan man vara den bästa pappa och make kan vara. Om du vill vara den bästa pappan man kan vara.

En man måste först lära känna sig själv långt innan han kan bli en far och en make. Han borde ta tag i sig själv först innan du tar i tyglarna på sin egen familj. Därför är det viktigt att han blir en riktig man själv innan du talar om en son hur man ska agera som en. För hur kan han lära ett barn att fiska om han själv inte vet hur man hanterar staven? För hur kan han tillrättavisa ett barn som får problem i skolan när han själv blir involverad i slagsmål? Med andra ord, för en man att vara en effektiv far, skulle han vara ett levande exempel på hans barn.

Om du vill vara den bästa pappan man kan vara

Om du vill vara den bästa pappan man kan vara, ta kontroll över din ilska. En arg pappa föder en arg barn. Om du är alltid redo att svära eller sikta en hand till alla som förstör din dag, tänk vilken modell du ger ditt barn. Vilken typ av person är du uppfödning i det här fallet? Du far ett barn som kommer att vara värre än du är. Du far ett barn för att du vill sätta i samhället en person som gjuten efter din varelse. Därför kontrollerar att ilska eftersom en arg pappa sires en arg barn. Och en arg barn inte kan vara exakt en tillgång för samhället.

En far bör vara stolta över sina prestationer

En far bör vara stolta över sina prestationer, men måste han tämja detta ego. Många pappor har uppblåsta egon. Visserligen kan det vara en människans natur att vara som en kung lejon som slår sig för bröstet och ryter att uttrycka dominans. Men om du vill vara den bästa pappan man kan, borsta undan din stolthet. Du kommer inte att bli en mindre människa om du ödmjuka dig då och då, och ta mindre antar rollen som en stödjande far.

Å andra sidan

En far bör vara stolta över sina prestationer. Din fru är inte föremålet för din köttsliga önskan.
En far bör vara stolta över sina prestationer. Din fru är inte föremålet för din köttsliga önskan.

Å andra sidan, kan du vara den bästa mannen du kan bli genom att behandla din fru med respekt, kärlek och omsorg. Sluta om din fru som en trofé, en kock och en tvättstuga kvinna, eller för att uttrycka det mer rakt på sak - en tjänare. Du gifte sig med henne eftersom hon fyller dig. Du gifte sig med henne för att du ville att hon skulle bli mamma till dina barn. Du gifte sig med henne för att du älskade henne, och du ville spendera hela ditt liv med henne vid din sida. Hon är din partner och du ska erkänna det.

Din fru är inte föremålet för din köttsliga önskan

Din fru är inte föremålet för din köttsliga begär. Tvinga inte henne till sängs om du vet att hon är trött eller sjuk. Din fru är inte din egendom, inte heller är hon din sexslav. Kom ihåg att ni båda lovade att älska varandra i nöd och värre, i sjukdom och hälsa och tills döden du en del.

Att vara den bästa far och make kan vara en livstid resa

Att vara den bästa far och make kan vara en livstid resa. Det gror inte över en natt. Du måste arbeta på det gillar hur du polera din bil till dess mest imponerande glans, gillar ditt sätt att arbeta på som hole-in-one i ett golfspel som ofta tar bort den tid du ska spendera med din familj.