E2y

Hur kan man förhindra bil sjukdom hos hundar

Vissa människor älskar sina hundar så mycket att de tar dem tillsammans överallt de går. Oundvikligen kommer dessa hundar behöver definitivt lära sig att åka i en bil, eftersom det är den vanligaste metoden för att resa. Medan vissa hundar kan anpassa sig till miljön lindra dem från vanliga bilar sjukdom, det finns andra hundar som inte klarar och blir oroliga när man rider. Förslaget får sin kropp arbetar onormalt som förhindrar hunden från att stanna lugn och avslappnad. I svåra fall kan denna oro leda till att hunden kräkningar eller gå utom kontroll. Lyckligtvis finns det några sätt att förhindra din älskade Lassie från att få bilen sjuka.

  1. Vänja den unge valp. Det bästa och enklaste sättet att se till att din hund kan ta turer med dig i en bil utan någon känsla av ångest är att vänja honom att rida en bil medan han fortfarande är ung. Mogna hundar som aldrig har ridit en bil kommer sannolikt faller offer för åksjuka. Valpar har förmågan att anpassa sig till den situation som kommer att översätta till en bättre upplevelse när han blir äldre. Medan din hund är fortfarande ung, föra honom med på bilresor regelbundet så att han blir van vid rörelsen av en bil.
  2. Undvik att mata precis innan en biltur. Som människor, hundar är mer benägna att bil eller åksjuka när deras mage är full. Om du matar din hund precis innan eller under bilturen, kan det utlösa bilen sjukdom som kan leda till din hund spyr hela din klädsel. Se till att mata honom minst 3 timmar före resan.
  3. Lugna din hund. Om detta är den första bilen rida för din hund, är det klokt att sitta bredvid honom och stroke honom under resan. Om han attackerad med ångest eller åksjuka, kommer chanserna för honom kvarvarande lugn vara högre med rätt vid sin sida. Om du är en drivande, se till att ha din hund sitta framför bredvid dig.
  4. Ta kortare resor. Även gamla hundar kan tränas att bli acklimatiserad till villkoren för en bil. Tricket är att ta korta resor med din hund så att han kan vänja sig vid miljön. Förlänga resor gradvis tills han kan ta de långa resor som ni båda kommer att ta i framtiden.
  5. Öppna fönstret. Frisk luft under körning är alltid en snabb och tillförlitlig botemedel mot åksjuka. Det är lika effektivt med hundar som med människor. Rulla ner fönstret där hunden sitter så att han kommer att tillåtas att dricka i den söta naturliga luften. Rulla inte ner till låg där hunden kan hoppa ut.
  6. Administrera medicinering åksjuka. Om allt annat misslyckas, kan Dramamine, en gynnad åksjuka medicinering för människor användas för hundar också. Rådgör med din veterinär om det innan du fortsätter med doseringen.

Hur kan man förhindra bil sjukdom hos hundar. Undvik att mata precis innan en biltur.
Hur kan man förhindra bil sjukdom hos hundar. Undvik att mata precis innan en biltur.

Dessa tips och tricks kommer definitivt att hjälpa dig att ge en säker och balanserad bil resa för din hund. Några av dessa trick kan ta lite tid innan ser de önskade resultaten. Ha tålamod och ihållande. Förr eller senare kommer du att kunna få din hund tillsammans överallt.