E2y

Hur handskas man med en pojkvän som vill ha mer utrymme

Att upprätthålla en relation är svårt eftersom du måste balansera dina behov med de av din partner. Ibland kan det hända att din pojkvän bestämmer han vill ha mer utrymme. Han kan känna sig överväldigad av den uppmärksamhet som du kräver och dusch på honom. Här är vad du kan göra för att hantera det.

  1. Prata med din pojkvän ärligt och öppet. Om han säger att han känner sig kvävd i relationen och vill ha mer utrymme, ta inte det som ett tecken att han dumpar dig. Kanske vill han bara så tid för sig själv och kan inte förmå sig att berätta. Kanske finns det ett spel han vill gå och se med sina kompisar, men känner att han inte kan för att du har honom på en kort koppel. Om han säger sin oro, lyssna. Killar är ganska enkelt så försök inte översätta vad han säger till något annat.
  2. Bedöm själv. Utvärdera om du är för klängig. Du kan vara på en sådan känslomässig spänning med fräschör din relation, men ta ett steg tillbaka. Om du upptäcker att du inte ser dina vänner så mycket och alla dina aktiviteter och schema är centrerade kring honom, kan du agera för klängig.
  3. Behålla dina egna separata intressen och din enskilda vänner. Innan du började dejta, du hade dina egna hobbies, intressen och aktiviteter. Dessa saker bör inte gå iväg bara för att du har hittat en man. Ägna all din tid och energi för honom är inte hälsosamt. En sund relation kommer att hjälpa dig att växa, inte begränsa dig.
  4. Definiera lite tid tillsammans, och lämna resten upp för er själva. Ställ fredag ​​kväll och helger som din tid tillsammans. Men tar inte att resten av veckan är för varandra också. Han kan behöva stanna sent på jobbet eftersom han måste fokusera på en deadline. Eller han kanske vill titta på fotboll med sina vänner på måndag kvällar. För de gånger du inte ihop, gör saker som berikar sig själv. Utnyttja tiden att umgås med dina väninnor. Ha en spa-dag eller stanna hemma och komma ikapp med läsningen.
  5. Gör inte honom skuldkänslor när han vill ha lite tid borta. Om han säger att han vill umgås med sina kompisar eller bara stanna hemma själv gå spel, inte MOPE och ge honom den sorgliga ansikte. Säg inte ok då få honom att känna skuld över det. Känslomässig utpressning kommer inte att få dig långt.
  6. Lita på din man. Om du inte litar på honom, varför du ser honom? Bara för att han är borta betyder inte att han spenderar tid otrogen mot dig och kontrollera alla andra kvinnor ut.
  7. Har definierar honom vad mer utrymme betyder. Betyder det inte att se varandra varje helg eller inte behöva ringa upp varandra varje dag? Varje kille har sin egen definition. Ge honom vad han vill och lite till. Han kan hamna saknar dig mer och börja kräva mer tid med dig.

Hur handskas man med en pojkvän som vill ha mer utrymme. Prata med din pojkvän ärligt och öppet.
Hur handskas man med en pojkvän som vill ha mer utrymme. Prata med din pojkvän ärligt och öppet.

Låt varandra utrymme i förhållande till odla er själva och era egna intressen. Bara för att du är ett par betyder inte att du alltid måste vara tillsammans. Starka par växer faktiskt starkare och friskare när de uppmärksamma sina egna behov först.