E2y

Hur handskas man med en gnagande hustru

Ett av de vanligaste klagomålen som män har är en gnagande hustru. Eftersom din fru är någon som du har lovat att stanna med och leva inom sjukdom och hälsa, tills döden skiljer er åt, måste du ta reda på effektiva sätt att hantera din frus tjat utan att låta den gnagande komma i vägen för ditt äktenskap . Här är några steg som hjälper dig att hantera och ta itu med den gnagande.

Hur handskas man med en gnagande hustru. Hitta orsaken.
Hur handskas man med en gnagande hustru. Hitta orsaken.

  • Hitta orsaken. Först och främst bör du förstå att fruar faktiskt inte tjata ut av kul. Vissa människor gör stereotyper om gnagande fruar, som om fruar har inget bättre att göra än att tjata. Men i verkligheten finns det oftast en anledning till varför fruar agerar som de gör. Tänk på din fru som en människa, och som alla människor, det finns bakomliggande orsaker, som gör dem att agera på det sätt som de gör. Om din fru tjata dig, är chansen att det finns vissa saker som du kanske har glömt. Dessa kan vara enkla saker, som ett löfte att ta henne till middag eller att plocka upp henne från jobbet. Oavsett hur lite dessa saker kan vara, men de kan vara mycket irriterande, särskilt om du håller på att göra samma misstag.
  • Behåll ditt lugn. Kom ihåg att hålla ditt lugn när du behöver prata med din fru om hennes tjat. Kom ihåg att du är i en ständig relation med din fru, och att du måste hålla relationen så smidigt som möjligt. När du konfrontera din fru om hennes tjat, göra det på ett vänligt och lugnt sätt. Låter inte alltför anklagande. Istället, bara nämna att hennes täta påminnelser är lite off. Försök att värva hennes sida av historien, och sedan försöka förklara din egen situation. Se också till att du inte pratar tillbaka direkt efter att du har haft en "gnagande möte" eller episod. Detta är ett bombsäkert sätt att röra upp några problem mellan dig och din fru.
  • Lyssna. Vissa män har vuxit så vana vid att tjata om att de inte längre lyssna på vad hustrun faktiskt säger. Detta, i sin tur, är en av anledningarna till varför hustrun fortsätter att tjata & ndashbecause de ser att mannen inte lyssnar. Nästa gång du känner att din fru tjata dig, försök att verkligen lyssna på vad poäng hon försöker komma över. Om hon har en poäng, så ska du prova att göra några gottgöra. Om du tror att hon är överreagerar, dock kan du behöva stå upp för dig själv ibland. När du står upp för dig själv, bör du dock vara lugn och snäll.


Slutligen, kom ihåg att du har lovat att älska din fru, och att kärlek är tänkt att ligga till grund för äktenskapet. Så irriterad eftersom du kan vara på din frus tillfällig tjat, bör du komma ihåg att detta är bara en liten utmaning i ditt äktenskap. Kom ihåg, kräver äktenskapet hårt arbete, kompromisser, och tålamod.