E2y

Hur gifta sig på en kryssning

Att gifta sig på ett kryssningsfartyg kan vara en av de mest romantiska och minnesvärda sätt att vigas. Om du planerar att gifta sig på ett kryssningsfartyg, du och din significant other bör tänka framåt om vilken typ av bröllop du vill ha och var du vill ha det. Vill du utbyta löften till sjöss eller skulle du hellre säga att din "jag är" samtidigt port?

Hur gifta sig på en kryssning. På varje fartyg, presiderar kaptenen över ceremonin.
Hur gifta sig på en kryssning. På varje fartyg, presiderar kaptenen över ceremonin.

Endast tre kryssningsrederier erbjuda bröllop till havs trots vanlig missuppfattning att alla fartygets kapten kan utföra ceremonin. En kapten som omfattar löften måste också vara en notarie och i verkligheten, de flesta av dem är inte. Med detta sagt, finns det några kryssningsrederier som erbjuder bröllop till havs: Princess kryssningsrederier , Azamara kryssningar och kryssningar Celebrity .

På varje fartyg, presiderar kaptenen över ceremonin

På varje fartyg, presiderar kaptenen under ceremonin. Paret kan välja att ha bara ett vittne som väljs av kaptenen eller de kan ha en vanlig bröllop på havet med gäster i uppslutning, så länge som deras vänner och familj är en del av kryssningen. Fler gäster kan närvara under en kort tidsperiod, om fartyget är dockad.

Azamara Cruises erbjuder ett brett utbud av bröllopspaket

Azamara Cruises erbjuder ett brett utbud av bröllop paket, inklusive in-port alternativ och till sjöss alternativ. Avgifter börjar runt 1870€ för en grundläggande bröllop med kaptenen i uppslutning. Även vid hamnen, kan du välja att ha ditt bröllop utförs på de sju kontinenterna som Azamara tjänster, gäster kan även gifta sig i ett slott eller vid någon av de andra många stjärn ställen där kryssningsfartyg hamnen.

Azamara Cruises erbjuder ett brett utbud av bröllopspaket.
Azamara Cruises erbjuder ett brett utbud av bröllopspaket.

Princess Cruise Lines erbjuder ett bröllop på havet paket som börjar på runt 1720€ och inkluderar en ceremoni förformade av kaptenen på ett bröllop kapell ligger på skeppet. En ceremoni upplyst av levande ljus är ett av de alternativ som finns tillsammans med bröllop blommor, speciella löften, levande musik och ett bröllop samordnare. Detta Cruise Line erbjuder hamn-side alternativ som skulle vara perfekt om du vill ha bröllopet och sedan segla iväg på smekmånad med er själva.

Celebrity Cruises har ett paket som börjar på 135€ per par, med en extra avgift på 35€ per person om bröllopet utförs medan hamnen-sida. Om paret vill gifta sig till havs då paketet startar på 1870€ och inkluderar privata mottagningar samt en specialitet restaurang för deras mottagande.

Planera ett bröllop till sjöss innebär börjar tidigt och att veta vilken licens och annat pappersarbete du kan behöva ha din ceremoni utförs av kaptenen på den plats du har valt.