E2y

Hur gå en hund på vintern

Det är bra för din hund att få sin dagliga motion, men det kan visa sig vara lite utmanande under hårda vintervädret. Här är några av de viktigaste riktlinjerna för dig att komma ihåg när man går din hund på vintern:

  • Överväg att köpa vinter kläder till din hund. Om temperaturen i ditt område får vara mycket kallt, det är bara rimligt för dig att köpa hund tossor och rockar hund för att hjälpa din älskade husdjur bekämpa klimatet. Detta är speciellt sant för valpar, eftersom de inte är tillräckligt tåla extrema temperaturer riktigt ännu, liksom för hundar med tunn päls och / eller med små organ (deras lilla kroppsmassa får dem att lagra värme är mindre effektivt än de med stora organ). Att tänka på när man köper en hund päls? Se till att det på ett tillfredsställande täcker hans mage, bröst, sidor och rygg, och att det sträcker sig till halsen och svans. Pälsen bör också vara en bra passform att det sitter på plats men inte begränsar din hunds rörelser. Det bör också vara lätt att fästa på din hunds body.If du vill minska risken för din hund halka och möjligen slita sina ligament, kan du köpa läder eller nylon tossor för honom. Dog tossor kommer också att skydda fötterna från uppbyggnaden av snö och salt i mellan tårna (som kan vara mycket smärtsamt).
  • Håll honom koppel Under vintern är det ännu viktigare att din hund inte går alltför långt bort från dig:. Skulle du inte vill att han ska gå vilse och ensam utomhus under en kall vinter natt! Dessutom skulle detta hjälpa dig att kontrollera var han går (se nummer 3).
  • . Vet var du ska begränsa dina promenader Det är bäst att du håller dig till en väg som är besöks av många människor, vilket skulle åtminstone se till att det är förhållandevis säker och inte så hala. Andra aldrig gå nära frusna sjöar eftersom isen inte kan vara för robust än. Tredje, hålla sig till platt terräng i motsats till kuperad terräng så att du kan undvika risken för att halka och falla.
  • Försök att gå på morgonen. Morgonen eller middagstid är mer gynnsam för att ta din hund på promenader, eftersom det är mindre kallt under dessa tider plus att det skulle minimera riskerna för din hund bli påkörd av en bil. I fall du fortfarande hellre ha promenader under kvällen, är det bäst att du har din hund bära reflekterande västar eller nylon kragar för att öka sin synlighet.
  • Se till att din hund inte äta något i snön Det kan finnas vissa giftiga kemikalier blandas med snö,. Komma ihåg att även en liten mängd kemikalier som frostskyddsmedel kan döda din hund.
  • Noggrant observera din hund att se om han börjar bli för kallt. Kontrollera att under din promenad, du se upp för tecken på att din hund är känslan för kallt. Vissa tecken inkluderar gnälla, frossa och skäller gällt. Du bör också hålla sig till en rutt närmare ditt hus, så att du lätt kan ta med honom hem för säkerhets skull.
  • Vård för tassarna. Efter din promenad, se till att du kontrollera tassarna för salt, snö och smuts. Du bör också tvätta sina tassar ordentligt. Du kanske också vill linda din hund runt en filt för att hjälpa honom tillräckligt få värmas upp igen efter din promenad.

Hur gå en hund på vintern. Överväg att köpa vinter kläder till din hund.
Hur gå en hund på vintern. Överväg att köpa vinter kläder till din hund.

Ge extra noga med att din hund under vintern, och han kommer säkert att älska dig desto mer för det!