E2y

Hur framgångsrikt hittills en bokmal

En bokmal är någon som älskar att läsa

En bokmal är någon som älskar att läsa. Bookworms kan tyckas tråkigt, men de är faktiskt väldigt intelligenta, insiktsfulla och nyfikna individer. Om du befinner dig dejta en bokmal, här är vägen till hans hjärta.

Hur framgångsrikt hittills en bokmal. Se till att du har andra saker gemensamt.
Hur framgångsrikt hittills en bokmal. Se till att du har andra saker gemensamt.

  1. Se till att du har andra saker gemensamt. Bara för att du inte gillar att läsa, betyder inte att det finns något hopp för en relation. Hitta andra aktiviteter att göra tillsammans.
  2. Införliva sin kärlek till böcker i relationen. Till exempel, om du älskar att shoppa men din man älskar att läsa, varför inte lämna honom i bokhandeln när du träffar butiker? Av om du ska på en resa eller göra en aktivitet tillsammans, kan du låta honom vara ansvarig för forskning så att han kan bedriva sin passion för böcker och tillämpa den på något du gillar också. Du kan också välja att titta på filmer som är baserade på bästsäljare. Ta upp ett snäpp och prova saker han läst i böcker.
  3. Ta reda på om hans favorit böcker och författare. Tala om varför han gillar dem. Detta kommer att ge dig insikt om vilken typ av person han är. Visa intresse för vad som fångar hans fantasi och tar mycket av hans tid.
  4. Börja läsa. Folk som älskar att läsa generellt har en mer omfattande ordförråd och är kunnig inom flera områden. Bli inte kvar intellektuellt. Om romaner och självbiografier få dig att sova, börja med några saker som han rekommenderar. Det finns fortfarande tidningar, tidskrifter och artiklar på nätet. Det finns också ljudböcker du kan lyssna på i bilen.
  5. Gå med i en bokklubb. Det är ett bra sätt att nätverka, och att faktiskt lära sig något nytt. Du kan även uppmuntra din bok älskare att gå med dig så att du har en aktivitet tillsammans. Om du inte gillar samma böcker, sedan gå en bokklubb på egen hand så har du något att diskutera med din partner.
  6. Under helger och speciella tillfällen, inte bandet om vad man ska ge honom. Böcker, presentkort till bokhandlar och tillbehör läsning är säker att uppskattas. Köp specialutgåvor och sällsynta utgåvor av vissa böcker. Få honom ett speciellt ljus resor läsning, eller förstoringsglas läsning ark. Få biljetter till bok värvningar av kända författare.
  7. Acceptera att det kommer att finnas tid att han bara kommer att vilja tysta tid att läsa. Betrakta det ditt "jag" tid. Respektera hans behov av utrymme och ro att göra det han älskar att göra. Det är bättre än att ha honom i en bar med vänner. Åtminstone han är hemma är tyst och bor med dig! Gör det din tid att göra saker som du älskar, såsom blötläggning i badkaret, gå ut med dina väninnor, eller titta på en bra video. Uppskattar de lugna stunder du har tillsammans.

Att gå ut med en bokmal kan vara en upplysande upplevelse för dig

Att gå ut med en bokmal kan vara en upplysande upplevelse för dig. Njuta möjlighet att lära av honom. Så länge som du uppskattar och respekterar varandra, bör hans kärlek till böcker avskräcka honom inte från att älska dig.