E2y

Hur flirta utan att säga ett ord

Sexuella antydningar är lätta att förstå om du kommer att använda ord

Sexuella antydningar är lätta att förstå om du kommer att använda ord. Men flirta med gester, ansiktsuttryck och rörelser är mycket kraftfull i förföra dina utsikter eller krossa. Nedan finns tips och guider om hur man flirta utan att säga ett ord.

 • Gör dig själv presentabel. Hur du klär, promenad, lukt, le, och gör gester visa din personlighet. Gör en karaktär och aura som du vill flirta så att du kan skriva in intresset hos dina utsikter eller krossa. Känner henne mer innan du träffar henne, förberedelse hjälper dig att erövra henne fantasi.
 • Stirra på henne. Ge henne en oskyldig och känslomässig utseende. Men inte stirra inte för länge eftersom hon kanske tror att du är en galning. Fokus på hennes ansiktsuttryck och gester medan du tittar på henne. Försiktigt leende om hon stirrar tillbaka till dig. Gå bort efter börserna. Det finns en stor möjlighet att hon ska tänka på dig.

  Hur flirta utan att säga ett ord. Gör dig själv presentabel.
  Hur flirta utan att säga ett ord. Gör dig själv presentabel.

  Ge henne en lång vänligt eller romantisk stirra nästa gång du möter. Försök att starta en konversation och fråga ut henne om hon ser igen.

 • Whisper på hennes öra. Säg att du behöver säga något viktigt för henne och du måste viska informationen. Om det är okej med henne, sedan försiktigt komma närmare och viska "bra saker att hända." Gå sedan till hennes andra örat och viska "till dem som väntar." Om du vill ha sexuell intimitet, kan du blåsa lite luft på öronen eller röra hennes öron med dina läppar.
 • Blås henne en kyss. Det kan betyda hej, hej, eller en begäran om kyss. Kör det snabbt och lekfullt. Titta på henne efter blåser kyssen så att du kan se hennes svar. Om hon blåser upp en kyss, sedan närma sig henne och slå en konversation. Vara fokus så att du kan känna om hon är öppen för en kyss.
 • Krama henne. Gör din kram stram och titta på henne rakt i ögonen. Det är viktigt speciellt om du inte har sett varandra på länge. Undvik skuldra klappa eftersom det kan irritera eller distrahera henne.
 • Använd kroppskontakt. Tryck knät eller armen när hon spricker ett skämt eller när du vill berätta något för henne. Beröring kan göra henne rysning. Det kommer också att göra henne minns dig.

  Du kan också spegla hennes beteende och kroppsspråk. Lean när hon lutar. Vila armbågen på bordet när hon vilade hennes. Genom spegling, kommer hon att förstå att du gillar henne.

 • Skicka henne flörtig e-post. Ange i ditt brev att hon är sexig och du saknar henne sexig röst eftersom dessa är kraftfulla sätt att flirta. Men det är mer kraftfull att använda sublima sexuella övertoner som berätta för henne att du saknar henne. Glöm inte att vara specifik i din beskrivning som, du är saknad kör fingrarna på hennes läppar och hår. Men skicka inte hennes flirtiga e-post varje dag. Få henne längtar. Om hon missar dina meddelanden sedan förvänta sig ett flörtig svar från henne.


Kvinnor uppskattar män som kan behaga dem

Kvinnor uppskattar män som kan behaga dem. Du kan dock inte direkt säga att du är en stor älskare eftersom de kan bli kränkta. Det är därför du behöver använda sexuella antydningar. Flirta utan ord är mycket kraftfull för män. Kvinnor gillar att tänka och gissa. Planera noga om det finns en tjej som du verkligen gillar att datum.