E2y

Hur får man över en bryta upp

Det spelar ingen roll om du har blivit dumpad, eller om du avslutar en relation på ömsesidiga villkor, säger adjö till någon som du en gång älskat kan vara en mycket svår sak att göra. Relationer kan vara en påfrestning känslomässigt, men slutar man kan tyckas ännu värre.

Hur får man över en bryta upp. Aldrig skämmas över dina känslor.
Hur får man över en bryta upp. Aldrig skämmas över dina känslor.

Din rutin och vardagen kommer att förändras när förhållandet tar slut och de minsta saker kommer att verka mycket större om du låter dem komma till dig. Mål efter ett uppbrott är att lära sig att leva igen.

Även, kan ingen riktigt garantera en metod som hjälper dig att göra detta, kommer dessa tips hjälpa säkert du hittar något som så småningom kommer att hjälpa till att lindra din smärta.

 1. Aldrig skämmas över dina känslor. I början av ett break-up, kanske du vill visa folk att du är bra. Detta kan få dig att gå ut och handla som om du rör på full gång. Du kan även börja dejta genast.

  Glöm inte att fortsätta leva. Skäm bort dig själv.
  Glöm inte att fortsätta leva. Skäm bort dig själv.

  Om förhållandet betydde mycket för dig då du kommer att behöva tid för att sörja förlusten av det. Aldrig antar att du behöver be om ursäkt för att må dåligt om din nya väg i livet. Som ett förhållande tar slut, måste du sörja.

  Ta dig tid att komma förbi de känslor av ilska, sorg och förlust. När du kan acceptera där du är och att förhållandet är i det förflutna då kanske du är redo för en ny relation.

 2. Glöm inte att fortsätta leva. Det kan vara svårt för dig att hantera tanken på att ens komma ur sängen, men ta detta första steg kommer att vara nödvändigt för dig att börja läkningsprocessen.

  Din relation kan vara över, men det betyder inte att ditt liv är över. Du behöver gå upp och vara aktiv. Fortsätta arbeta och göra saker du gillar att göra varje dag.

  När det är dags, kommer du att kunna hitta någon ny och du kan njuta av dessa saker tillsammans. Men om du slutar göra saker som du älskar att du har förlorat kärleken i ditt liv, kommer du att fortsätta att få mer deprimerad och du kommer att ha mindre av en chans att få ditt liv tillbaka tillsammans.

 3. Skäm bort dig själv. Du kommer att behöva lite "du" tid nu att din relation är över. Tänk alla de saker du vill göra med ditt liv och ge några av de saker en go

  Ta upp nya hobbies, tillbringar varje dag att prova nya saker. Göra vad det är som gör dig riktigt glad. Du kommer att se att om du spenderar lite tid att njuta av livet och Bättring dig själv att du kommer att kunna ta din hävda i klivet.

 4. Koncentrera dig på att förstå dina känslor. Breakups kan skada men det betyder inte att de kommer att vara slutet på världen. Du måste inse att om din relation bröt upp, det var nog en bra anledning.

  Du bör inte försöka att få tillbaka tillsammans med ditt ex flera gånger. En sak som hjälper många människor är användningen av en tidskrift. Du måste koncentrera sig på allt det goda som du fått från din relation. Fira det faktum att du hade din relation och att något gott kom ut av det.

  När du inser att du blev en bättre människa på grund av din relation du kommer att känna mindre förbittring och kommer att börja läka. En tidskrift hjälper dig att göra detta eftersom du kan fira dina minnen och säga adjö på samma gång.