E2y

Hur får man igenom en militär insats

Om du är en armé fru

Om du är en armé fru, då du kommer säkert att bli en av de många fruar som kommer att tvingas till veckor, månader och tom år av sina män i ett främmande land skyddar friheten att nationen. I dessa tider, kan det vara säkert grov för någon när hans eller hennes älskade är långt borta i en seriös och potentiellt farlig situation. Ändå kommer du behöver för att få igenom detta på något sätt men ändå lyckas klara ditt hem och din kärlek för hans återkomst från tull. Här är några tips på hur man får igenom varje dag när din make har utplacerats för ett militärt uppdrag.

Exchange minnessaker och minnessaker. Innan din gubbe lämnar för ett uppdrag i Mellanöstern, är det viktigt att ni båda visa din kärlek till varandra. Det bästa sättet att göra detta är genom en enkel utbyte av objekt att tjäna som påminnelser om att du kommer att vara med varandra hela tiden i anden. Detta skulle kunna vara en bild, ett brev, en prydnadssak, eller något som både din skatt. Kanske en påminnelse om din underbara smekmånad i Niagara Falls eller en bild på dina två under en enkel picknick i parken. Samtidigt, se till att inkludera en kärleksfull anteckning lugna honom om din odödliga kärlek till honom.

Låt honom inte lämna med olösta frågor

Låt honom inte lämna med olösta frågor. När man lämnar för utplacering, bör den alltid vara på en hög ton där inga frågor och problem vandrar i båda dina tankar. Om du hade en älskare spottade kvällen innan han lämnar och ni aldrig löst detta, då ni båda kommer definitivt att ha några bekymmer på ditt sinne som kan göra både i din eländiga. Se till att allt är okej innan han lämnar.

Bo i ständig kommunikation

Hur får man igenom en militär insats. Exchange minnessaker och minnessaker.
Hur får man igenom en militär insats. Exchange minnessaker och minnessaker.

Bo i ständig kommunikation. Även om din gubbe är ute försvara sitt land, kommer han ändå alltid har tid att kommunicera med dig antingen genom brev, ett telefonsamtal, eller en web chat. Se till att du gör tid för honom och han gör tid för dig. Om möjligt, se till att du både hålla kontakten med varandra varje dag eller åtminstone varannan dag. Och när du får prata med honom, se till att lyssna på varje ord. Kom ihåg att han är ständigt i skottlinjen som innebär att han behöver någon att prata med som kommer att lyssna. Låt honom prata och alltid låta honom veta att du älskar honom. Tänk på att begränsa dig från vidarebefordrar problem i hemmafronten eftersom detta kommer bara att lägga till hans bekymmer.

Håll dig sysselsatt. Väntar på din gubbe att skriva, ringa eller komma hem kan vara ganska påfrestande för kroppen och sinnet. För att förhindra att denna ständiga ångest, försök att hålla dig sysselsatt med arbete eller sysslor runt huset. Detta kommer att förhindra negativa tankar till moln ditt sinne. Var positiv och tålmodig.

Alla dessa kan vara lättare sagt än gjort, men med beslutsamhet och närvaro, kan du göra det och få igenom den här situationen. Tänk på att hålla dig i sällskap med vänner. Delta i en fruar stödgrupp skulle vara ett bra sätt att hjälpa dig att få igenom denna erfarenhet.