E2y

Hur får man ett hus katt att komma hem

Det kan vara en stressande upplevelse när du inser att din omhuldade huskatt saknas. Varje katt har sin individuella personlighet, men katter är kända för att ha en lust att utforska omvärlden. Men, kanske du har absolut ingen aning om var din katt gick till när han lämnade hemmet. Den goda nyheten är att du kan börja att ta viktiga steg för att hjälpa din huskatt komma tillbaka hem.

Ju snabbare du börjar söka efter din katt

Hur får man ett hus katt att komma hem. Ju snabbare du börjar söka efter din katt.
Hur får man ett hus katt att komma hem. Ju snabbare du börjar söka efter din katt.

Ju snabbare du börjar söka efter din katt, desto mindre tid han kan ha att vandra längre bort. Börja söka efter din katt närheten av din fastighet och din allmänna stadsdel. Katter är territoriella i naturen. Du kan kontrollera din trädgård noggrant, om du har en. Titta överallt runt varven och träd. Katter Ofta gillar att gömma sig. Också vara säker på att be dina grannar om de har sett din förlorade katt. Du kan köra runt hela kvarteret i sökandet efter din huskatt.

Därefter kan du strö lite smutsig kattsand i ett område utanför ditt hus, så att katten har den välbekanta doften. Dessutom kan ett klädesplagg med din doft på den placeras i närheten. Katt mat, vatten, och även en kartong med en välbekant filt eller sängkläder kan ställas nära din dörr för att locka ditt hus katt hemma. Du kan leta efter din katt efter mörker, med en ficklampa och kanske en hjälp vän. Lugnt ringa din katts namn. Alltid hålla din säkerhet i åtanke.

Ta en bild på din katt till din lokala djurhemmet och veterinärfrågor för att låta dem veta att du letar efter din förlorade huskatt. Kontrollera din dagstidning för förlorade och upphittade sällskapsdjur annonser. Kör en annons med en bild på din katt i den lokala tidningen som förklarar att du söker efter din försvunna katt. Var noga med att inkludera det område där din katt sågs senast och ditt telefonnummer.

Håll dina förhoppningar optimistiska.
Håll dina förhoppningar optimistiska.

Skapa flygblad med rubriken "Lost Cat," tillsammans med en bild och beskrivning av din katt. Inkludera de instruktioner om var och hur du kan nås, om någon hittar din katt. Du kan be butikerna runt din lokala stadsdel om du kan lägga upp några av dina flygblad.

Du kan lämna ett visst meddelande på din telefonsvarare, ifall någon ringer till dig med information om din förlorade katt. Till exempel, kan du be om uppringarens namn och retur telefonnummer, tillsammans med ett möjligt datum och plats när den som ringer kan ha sett din katt.

Håll dina förhoppningar optimistiska

Håll dina förhoppningar optimistisk. Tänk på att katter är kända för att ha bra överlevnadsinstinkt. Bli inte besviken och ge upp efter en kort tid. Många husdjur är ofta inom några veckor efter att de först försvinner. Med tålamod, uthållighet och kunskap många husdjur kan hittas. Förhoppningsvis kommer dessa tips hjälpa dig att säkert ta ditt hus katt tillbaka hem till dig.