E2y

Hur får man ett barn att le för kameran

Många yngre barn är ganska nära till omöjligt att få en reaktion av, speciellt när de får sin bild tagen. De flesta bebisar är så roade och nyfikna på kameran att de inte tycker om leende. Tyvärr, när barnet inte sluta le, det är när han inte tittar in i kameran. Människor har många olika metoder för att få uppmärksamhet av barn, men bara vissa få saker som faktiskt fungerar.

Först ut

Först, om du försöker få uppmärksamhet genom att säga, "BU!" eller barnets namn högt och snabbt, som vanligtvis bara skrämmer dem och gör dem ännu mer upprörd och envis. Kom alltid ihåg att om du vill ha bra bilder av det vackra barnet ler, se till att han / hon är på gott humör. Detta inkluderar matas, förändrats och företrädesvis nyligen efter att vakna upp från en tupplur. Det andra, som barn tittar på saker som rör sig och dansar. Om du bifogar något färgglatt eller andra roliga saker till botten av din kamera, kommer du att ha en direkt kontakt mellan sina ögon och din kameralins.

Hur får man ett barn att le för kameran. När du äntligen få barnet ler.
Hur får man ett barn att le för kameran. När du äntligen få barnet ler.

Ett annat stort misstag folk gör när man tar barnets bilder är de försöker skynda igenom processen, som aldrig fungerar. Dessutom, när fotografen är bakom kameran barnet är inte säker på vad han bör titta på. Innan knäppa bilden, måste du få din kamera i en uppsättning plats och hålla ögonkontakt. Efter att ha gjort allt annat, de håller barnets favoritleksak bakom dig och gör dig redo att ta bilden. När du är i din redo läge, håll leksaken framför kameran och ta bilden. Ett par gånger fungerar bäst för att få en bra bild.

Att vara redo att ta en bild på nästan varje sekund är mycket viktigt för att lyckas med att ta en bebis bild. Samtidigt som klar, göra roliga ljud och beroende på svaret hålla gör att buller eller prova olika sådana. Sjunga för barn är ett bra sätt att få en smile.There är något med rytmen och tonen som gör dem lyckliga nog att le. Om inget av detta fungerar, roliga ansikten brukar göra susen. Bebisar som undersöker ansiktsdrag och titta på dem flytta eller ändra. Se alltid till att du avslutar din roliga ansikte med ögonkontakt. Tro det eller ej, som spädbarn ser handen förändrade positioner. Till exempel om du gör en knytnäve, de gillar att se det förvandlas till ett fredstecken eller en våg.

När du äntligen få barnet ler

När du äntligen få barnet ler, ta många bilder i en snabb session. Genom att ta många bilder, får du en bättre chans att få en riktigt bra bild gestalta sig. Ett av dessa trick bör vara säker på att arbeta. Om av någon anledning inget av det fungerar, skulle jag försöka göra det igen senare.