E2y

Hur får man en man att gifta sig med dig

Du kan aldrig tvinga en man att gifta sig med dig, och om du övertala någon som inte är redo så är du både i för en grov väg. Men om du är intresserade av att hålla killen du har och uppmuntra honom att erbjuda nästa steg, finns det några saker du kan göra. Följ dessa steg och din man är mer benägna att vilja gifta mig med dig.

Hur får man en man att gifta sig med dig. Vara bekväm i din egen hud.
Hur får man en man att gifta sig med dig. Vara bekväm i din egen hud.

  1. Vara bekväm i din egen hud. Att veta att du är bekväm med vem du är är attraktiv. Det är nog det som fick dig att mannen i första hand. Låt inte dina rädslor om var förhållandet går buckla ditt självförtroende.
  2. Kontrollera dina motiv. Se till att du vill göra ett liv med den här mannen inte bara har en splashy bröllop. Om du inte kan se bortom drömbröllop då han inte kan vara mannen för dig långsiktigt. Om du är villig att spendera ditt liv med honom oavsett papper, är du närmare att ha en framtid tillsammans.
  3. Låt honom se fördelarna. Det finns fördelar med äktenskap bortom en vanlig säng partner och någon att ta ut soporna. Om du vill ha ett liv tillsammans han behöver för att se dessa förmåner. Det hjälper också om dessa förmåner erbjuds som partnerskap med eller utan ring.
  4. Prata med honom. Såvida du pratar om framtiden kan du inte vet var du är båda på väg eller om du kommer att ta vägen tillsammans. Prata inte om att gifta sig. Istället talar om vad du vart vill i livet, dina mål, dina värderingar och dina rädslor. Utveckla och förståelse för varandra och han kan börja tänka evigt allt på egen hand.
  5. Undvik ultimatum och tryck. Tappa inte tips som brud tidningar halkade in med sin sport sidan. Säg inte till honom att det är över om du inte får en ring till jul. Denna typ av tryck är varför vissa män fruktar engagemang i första hand. Ta honom hur han är utan trycket för en stor dag.
  6. Relatera till hans familj och vänner. Lär känna hans vänner och familj är ett tecken på att ni båda tror att du har något mer än en flört. Han kommer inte ta dig hem för att träffa mamma om han inte bryr sig om dig. Du måste visa att människorna i hans liv roll även om du tror att hans lillasyster är en brat.
  7. Var positiv. Ingen människa vill tillbringa sitt liv med en gnällspik eller klagar. Oavsett hur mycket han älskar dig om du bor på den negativa han kommer att tänka två gånger om att binda dig till ett liv tillsammans.
  8. Romans honom. Äktenskapet är ett partnerskap så du måste vara beredd att bära vikten, den goda och dåliga. Förvänta dig inte att han ska alltid ta ledningen och göra jakten. Du måste göra din beskärda del. Ta honom till middag. Krypa upp i soffan med en film han vill se. Håll handen eller röra sin arm för att låta honom veta att du tänker på honom och att han är viktig. Män behöver veta att de är älskade så mycket som kvinnor gör.

Varaktiga relationer tenderar att gå mot äktenskapet

Varaktiga relationer tenderar att gå mot äktenskapet. Om det är där du vill gå kan du få mannen att gifta mig med dig. Följ dessa steg och göra det engagemang lönar sig för både för dig och du bara skulle kunna hålla din man.