E2y

Hur får dina barn att gå till sängs och stanna där

Nästan alla föräldrar har haft erfarenhet av att sova bara för ett par timmar innan de vaknade upp av ett gråtande barn som vill ha ett glas vatten eller känner att det finns ett monster under sängen eller gömmer sig i sin garderob eller känsla hungrig. För vissa föräldrar är det lättare för dem att bara låta barnet krypa i säng med dem snarare än att gå upp och skicka ungen tillbaka till sitt eget rum, särskilt för de föräldrar som nästan alltid saknar sömn för att vara upptagen hela dagen. Få dina barn att gå till sängs och stanna där med några av tipsen nedan.

  1. Se till att ditt barns säng är inte för stor för barnet. Vissa barn känner sig vilsna när de får en stor säng efter att ha spenderat så mycket tid i en bekväm spjälsäng vars storlek gör dem att känna insvept i en varm omfamning. Det finns många barnens sängar idag som är utformade med ett tema. Identifiera ditt barns favorit tema eller karaktär och köpa en säng i denna konstruktion. Detta kommer att göra henne ser fram emot att spendera mer tid i det som det kommer att visas vänlig och säker. Se till att utformningen och konstruktionen av sängen kommer att tillåta ditt barn att komma i och ur sängen lätt.
  2. Dekorera ditt barns rum i inbjudande färger och design. Förvandla ditt barns sovrum till hennes personliga utrymme där hon kan ägna sig åt sitt barn fantasi som kommer att göra henne ser fram emot att sova och vistas i sin säng. Om hon vill vara en prinsessa, tillsätt sedan krusiduller och snören, och leta efter en säng som liknar den i hennes favorit saga. Måla rummet i pastellfärger som lämpar sig för en prinsessa och lägg rummet dekaler och leksaker för att göra din övergripande tema. Få ditt barn i en anda av att dekorera sitt rum genom att få sina ingångar och låta henne att göra val. Hon kommer säkert ser fram emot att sova i sin säng som hon hjälpte till att välja och dekorera.
  3. Upprätta en regelbunden läggdags så snart som möjligt. Gör det till en regelbunden träning för att ge henne ett varmt bad efter middagen, hjälpa henne borsta tänderna och få henne att göra sin toalett ritualer innan bosatte sig i för natten. Låt henne välja favorit historia hon vill bli läst för henne och en grejer leksak eller snuttefilt att få henne att bosätta sig i sängen. Sitt med ditt barn medan du läser hennes favorit historia men inte ligga i sängen och slip mellan pärmarna och vänta på henne för att sova. Hon måste förstå att efter en nattlig kram och kyss rutin, din måste gå till ditt eget rum att sova. Håll en nattlampa för att hjälpa henne att känna sig trygg.
  4. Om hon vaknar upp mitt i natten och vill bo med dig av olika anledningar, gå tillbaka henne till hennes rum. Gör rutin för att kontrollera och säkerställa att det inte finns några monster lurar under sängen och inuti garderober väntar på att vispa bort henne när ingen ser. Ge här en klunk vatten när hon är törstig och få henne att återvända till sängen. Stanna med henne tills hon har bosatt sig i och lämna rummet. Ge inte efter för henne, om hon börjar gråta. Lugna henne och prata med henne i en lugnande röst tills hon känner dåsig igen och lämna rummet.

Hur får dina barn att gå till sängs och stanna där. Se till att ditt barns säng är inte för stor för barnet.
Hur får dina barn att gå till sängs och stanna där. Se till att ditt barns säng är inte för stor för barnet.

Var konsekvent och hålla sig till en regelbunden läggdags rutin tills ditt barn har lärt sig för vana att gå till sängs vid den angivna tidpunkten och vistas där. Tillhandahållande och tilltalande och inbjudande rum och säng för ditt barn kommer att se till att hon ser fram emot att sova i sin egen säng varje kväll.