E2y

Hur får din flickvän att kyssa eller krama dig oftare

Är din relation saknas något

Är din relation saknas något? Eller vill du bara att du och din flickvän delade fler pussar och kramar? Om du vill få din flickvän att erbjuda fler kyssar sedan hålla behandlingen. Följ dessa steg och du och din flickvän kan ha mer gosa tid.

  1. Ta hand. Glöm inte att hon är en människa med känslor och om en tjej har bestämt sig för att vara din flickvän hon redan ser någonting i dig. Kom ihåg att du också ser något i henne, så var uppmärksam på sina känslor och ta hand om henne.
  2. Ta reda på varför hon inte krama dig ofta. Innan du börjar sätta på trycket eller tvivla på sina känslor, ta reda på varför du inte får de kyssar och kramar du vill. Fråga henne om det är något annat hon behöver eller en orsak till varför hon inte kyssa dig. Prata med henne om vad du vill, kanske hon vill samma saker men inte vet hur man ska uttrycka det.
  3. Städa upp din handling. Den Josh bad boy kan locka några tjejer, men det är inte alltid det bästa sättet att komma nära. För nätter när du vill komma nära ta hand om din hygien med en dusch och borsta tänderna. Om du röker eller dricker en extra öl, kan det vara vad som håller din tjej från att dra dig nära så rensa upp din akt.
  4. Kom ihåg att det finns mer att vara en pojkvän än att göra ute. Du kanske vill fråga dig själv om vad du vill ha är rimligt. Om hon är din första flickvän kanske du har märkt att dina vänner verkar göra ut hela tiden, men du och din flickvän inte. Eller du kanske har haft tidigare flickvänner som tillbringat mer tid kyssas än att tala. Innan du bestämmer dig för att du inte får kysste nog, se till att du och flickan är på samma sida.
  5. Kom ihåg den lilla touche s. Du ska inte bara gå in att göra-out sessioner när du ser din tjej. Börja långsamt med små kyssar och berör. Håll handen och massera hennes rygg när du är ute offentligt tillsammans. De små handen låt henne veta att du tänker på henne.
  6. Prata med henne. Lär känna din flickvän och vad hon tycker hjälper dig att veta vad som krävs för att komma nära. Lyssna när hon pratar och fokusera på henne.
  7. Erbjud tillgivenhet. Förvänta dig inte din flickvän att göra alla rörelser. Istället måste du erbjuda tillgivenhet av dina egna. Erbjud kyssar och kramar och du kan knuffa flickan att erbjuda kyssar i gengäld.

Hur får din flickvän att kyssa eller krama dig oftare. Ta reda på varför hon inte krama dig ofta.
Hur får din flickvän att kyssa eller krama dig oftare. Ta reda på varför hon inte krama dig ofta.

Få din tjej att kyssa eller krama dig oftare kan ta lite tålamod. Om du följer dessa steg bör du kunna ta reda på varför du inte får de kyssar du önskar och låt din tjej vet att du är intresserad av mer.