E2y

Hur du snabbt rengöra ditt husdjur

Pet älskare vill alltid sina husdjur att vara ren hela tiden

Pet älskare vill alltid sina husdjur att vara ren hela tiden. De flesta av dem tar personligen hand om behoven hos sina husdjur. Även i den snabba värld, djurägare fortfarande hitta tid för att tillgodose deras husdjur behov. Men detta är inte alltid fallet. Många är så upptagna att allt, från sina husdjur till kontoret, görs snabbt. Om du är en av de upptagna djurälskare där ute, här finns sätt om hur man snabbt rengöra ditt husdjur.

  1. Känner behoven hos ditt husdjur. I snabb rengöring ditt husdjur, är första sak att göra för att känna ditt husdjur behov. Detta innebär att bekanta dig med sina "funktioner" som sina tassar, päls, etc. Du måste veta detta för att veta vilken typ av städning material du kommer att använda för att ditt husdjur.
  2. Mäta hur smutsigt ditt husdjur är. Nästa i raden är att veta hur smutsiga ditt husdjur är. Det är att veta hur mycket städning som behövs för ditt husdjur.
  3. Förbered det material du behöver. Nu förbereder de material du behöver i snabb rengöring ditt husdjur. Följande behövs: rent vatten, våtservetter och 2 sällskapsdjur handdukar, en för att läggas i blöt i vatten och en för kemtvätt.
  4. För husdjur som har kort päls, hår eller beläggning. Om ditt husdjur har kort eller tunt päls, hår eller beläggning, använd våtservetter för att rengöra ditt husdjur upp. Gör detta genom att försiktigt gnugga våtservetter kring de smutsiga områdena dig husdjur. Om möjligt, låt ditt husdjur att rulla över våtservetter för att se alla sidor städas. Du kan också använda denna för rengöring sina tassar eller spikar.
  5. För husdjur som har tjock päls, hår eller beläggning. Nu om ditt husdjur har tjockt hår, päls eller beläggning, kommer våtservetter inte tillräckligt för att rensa den. I så fall använder man de handdukar att rengöra ditt husdjur. Blötlägg handduken i en bassäng med rent vatten och använda den för att torka pälsen eller beläggning av ditt husdjur. I bästa fall gör ditt husdjur rulla över våt handduk att nå alla sidor. Om du rengör naglarna eller tassar, kan du återgå till våtservetter.
  6. Om ditt husdjur har kort päls, hår eller beläggning, men är alltför smutsiga, använda våta handdukar. Våtservetter är inte alltid rekommenderas för kort-furred husdjur. Ibland, våtservetter är otillräckliga för att rengöra ditt husdjur även om beläggningen är tunn eller håret är kort. Om ditt husdjur är för smutsig, kommer våtservetter inte göra den ren. Använd de våta handdukar för att städa upp det. Återigen, gör ditt husdjur rulla över den så att handduken når alla sidor.
  7. Använd torr handduk att torka ditt husdjur upp. Efter rengöring ditt husdjur, använda den andra handduken, den torra en, för att torka upp. Gnid det hela ditt husdjur tills den är torr. Om möjligt, låt ditt husdjur vara skydd av torr handduk för en stund.
  8. Påminnelse. Om du kommer att använda en våt handduk för att rengöra ditt husdjur upp, se till att handduken är inte så blöt. Bara vara säker på att handduken är våt nog att rengöra husdjur.

För djurälskare, husdjur är inte bara husdjur

Hur du snabbt rengöra ditt husdjur. Känner behoven hos ditt husdjur.
Hur du snabbt rengöra ditt husdjur. Känner behoven hos ditt husdjur.

För djurälskare, husdjur är inte bara husdjur. De är partners, passion, källa till lycka och tillfredsställelse. De förtjänar att få rätt vård och behandling. Att hålla dem rena är bara en aspekt av den vård de förtjänar.