E2y

Hur du slår på din fru

Du kanske redan har hört den här: ". Förtrogenhet föder förakt"

Kanske, eftersom ni har varit alltför nära och alltför bekant med din fru under åren, börjar du att glömma de små sakerna som används för att göra henne att känna sig lycklig om ditt förhållande. Du kanske har även känt att dessa små saker inte roll längre eftersom du är nu mer mogen och din oro är att sörja för ditt barns behov. Hur som helst, är det inte för sent att återuppväcka gamla flamma och föra tillbaka de söta saker som du gillar att göra för varandra. Här är några sätt på hur du kan sätta på din fru - igen:

  • Bli av med dessa negativa tankar. Nu kan du ha upptäckt att vara gift är egentligen inte en dans på rosor. Du kanske har stött på situationer som antingen frustrerad du eller gjorde du inser att, på ett sätt, suger äktenskapet. Tja, om så är fallet, så är det bästa att gå vidare. Släpp din emotionella bagage. I själva verket, om du tror på allvar om det, eftersom du fortfarande med din fru och du vill slå henne igen, det är något speciellt med er relation. Kärleken kan ha hållit er tillsammans. Använd gärna skingra alla dina negativa tankar och börja på nytt.
  • Återupptäck konsten att förföra. Börja lämnar henne några korta anteckningar. Du kan lämna dem på oväntade ställen: i hennes dåliga, inuti fickan på hennes dyra jackan, på sidorna i hennes favoritbok. Du kan också börja kalla henne, bara att fråga hur hon mår. Eller, kan du skicka henne ett mail eller ett textmeddelande. Låt dessa små ansträngningar väcka henne. Gör henne föreställa mig vad du är egentligen upp till.
  • Överraska din fru med ett datum. Planera i förväg. Tänk på arenan. Är det romantiska och intima? Tänk på vad du har. Är det speciellt? När du meddelar inbjudan till din dag, gör det lite speciellt. Vad sägs om en sjungande telegram? Eller, skicka henne ett kort? Eller, bifoga det bland en massa röda, röda rosor? Under er faktiska tidpunkten, erkänna henne din plan. Berätta för henne att du ville ha en andra chans. Om hon är upphetsad, då bör din efterföljande ansträngningar vara värt.
  • Vara mer tillgiven. Ge din fru en söt kyss när hon vaknar på morgonen eller när du är på väg att lämna för arbete. Håll händerna eller omfamna henne när du är ensam i ditt rum. Kela under lata helger. Viskar till henne några oväsentligheter.
  • Hitta tid att vara med din fru. Spendera kvalitetstid med henne. Det kan vara bra om du går ut för en film på en fredag ​​kväll. Eller, kan du både ha en avkopplande promenad i parken och njuta av solnedgången. Eller, kan du planera en helg out-of-town.

Hur du slår på din fru. Bli av med dessa negativa tankar.
Hur du slår på din fru. Bli av med dessa negativa tankar.

Otvivelaktigt är din fru kommer att uppskatta ditt försök att nå ut och föra tillbaka romantik i ditt äktenskap. Det minsta hon kan göra är att återgälda din goda intention.