E2y

Hur du skyddar dig på din spring break resa

En flicka guide till säker festande över spring break

Vi har alla hört vårens historier break skräck om tjejerna som går på spring break och kommer inte tillbaka. Dessa är de typer av berättelser i spetsen för dina föräldrars sinnen som de frågesport dig om dina planer spring break och protokoll. Medan spring break är en möjlighet att släppa loss, kom ihåg att de val du gör när du är på spring break fortsätter att få konsekvenser, berusad eller nykter. Du kan sluta med en könssjukdom eller sämre. Här är några tips för att vistas säkert över spring break:

 1. Lämna aldrig en anläggning med någon du inte känner. Oavsett hur gulligt, hunky, vacker eller kvick, eller hur många drinkar du har haft, gäller regeln. Inga undantag.
 2. Inrätta ett fjädersystem break kompis. Sättet det här fungerar är att du kompis med någon och du accepterar att bo (mestadels) nykter. Du kan ha ett eller kanske två drinkar, period. Sedan, när du ser din riktigt full kompis glider ur baren för en promenad på stranden med sin nya "vän", du vet bättre. I själva verket, när du tar en närmare titt på hennes "vän", du undrar, "Vad tänker hon?" Den mestadels nykter kompis har vetorätt över henne (dricka) buddy vid alla tidpunkter. Nästa dag byter roller. Detta system har den extra fördelen att minska frekvensen av de riktigt otäcka sjuka baksmälla.
 3. Lämna dina kontaktuppgifter med flera olika parter (inklusive dina föräldrar) och kolla in regelbundet. Jag vet, en del av det roliga är att lämna allt bakom, men tro mig, om du hamnar på en cross-country resa mot din vilja, du kommer att hoppas att någon är ute efter dig någon gång innan Indianola. Anledningen till att vi har dina föräldrar på denna lista är att de är de som verkligen kommer att märka om de inte hör av dig när väntat: Du ska också få några bonuspoäng med dem som du skulle kunna göra vinst senare.
 4. Drick inte och kör. Duh. Också kör inte med någon annan som har druckit. Den telefonstolpe att bilen kommer att linda sig runt är ett lika möjligheter hinder.
 5. Lämna aldrig din drink obevakad. Någonsin hört talas om en roofie? Det är lugnande allmänt känd som "date rape drog." Förutom att vara en lugnande, har en roofie den oroande bieffekt av inducera amnesi, så att du inte kommer ihåg vad som händer med dig under flera timmar att denna drog är i kraft.
 6. Använd kondom. Jag bryr mig inte om du är på p-piller - köpa en kondom .
 7. Om du är ute i landet .... Det är en helt annan uppsättning regler om du planerar att resa ut ur landet och du måste bena upp dem.

Hur du skyddar dig på din spring break resa. Lämna aldrig en anläggning med någon du inte känner.
Hur du skyddar dig på din spring break resa. Lämna aldrig en anläggning med någon du inte känner.

Medan jag allt för att dansa på baren i rätt miljö, är chansen att spring break kommer inte att vara rätt inställning. Ja, det är roligt att förlora hämningar nu och då. Tricket är att göra det utan att förlora våra liv eller jävlas upp dem i ett långsiktigt sätt medan vi ändå håller på. Så kom ihåg följande:

 1. Sexuella rovdjur inte kommer att bära trenchcoat. Vi har alla stereotyper av sexuella rovdjur och de brukar innebära trenchcoat, fet hår och andra identifierbara egenskaper. Sanningen skall fram, de mest framgångsrika sexuella rovdjur är boy-next-door typer som inte fastna. Ta en titt på Ted Bundy: Celebritymorgue . Även om han inte är din typ, kanske han börjar se ganska bra efter några drinkar. Sätt dig i skor av en sexuellt rovdjur. Var är ett bra ställe att vara? Du fick det: Spring break.
 2. Ett par drinkar kan göra en förlorare ser bra ut. När meddelandet om alkohol påverkar vår bedömning har kört hem i inte dricka och köra kategori, måste poängen också göras när det gäller att besluta om potentiella sexuella partners och aktiviteter. Ett par drinkar kan göra som du vill driva upp mot några av dina vanliga gränser, säger aldrig lämnar en bar ensam med någon du inte känner.
 3. Några fler drinkar kan göra en förlorare ser ännu bättre. Du vet nu att när du binda på en, din observationsförmåga dim. Tack vare alkohol, i morgon kanske du inte kommer ihåg vissa sekvenser av kvällens händelser: Detta är inte ett sinnestillstånd där att fatta beslut som kan påverka din långsiktiga hälsa och välbefinnande. Även om du hamnar överleva en obehaglig situation, kan det ta år att arbeta igenom efterdyningarna av förnedring, sårad eller permanent skada.
 4. Herpes suger. Så gör humant papillomvirus , vilket ökar dina chanser att utveckla livmoderhalscancer. Och naturligtvis, det är ingenting jämfört med HIV. Ledsen att vara så rakt på sak, men hur tror du att sexuellt överförbara sjukdomar får spridas? Det skulle vara en skam att lida livslånga konsekvenser som kan påverka din möjlighet att landa framtida partner eller till, säg, föda barn, på grund av ett dåligt val du gör under spring break. Det är inte rättvist, men ett felaktigt beslut över spring break kan verkligen skruva upp ditt liv.

Du kan fortfarande ha roligt, naturligtvis, om du följer dessa tips, är chansen att du kommer att återvända hem och kunna berätta allt om det!