E2y

Hur du sätter din " tjej - vän " i din " flickvän "

Du vill få romantisk med en tjej men har inte meddelat dina avsikter till henne. De flesta män uttrycka sina känslor med ord. Vidarebefordra dina önskningar med åtgärder, snarare än ord, går en lång väg. Få sexuellt med flickan att förmedla hur du känner, och du kommer att få mycket bättre resultat.

Steg 1

Börja med att få flickan på gott humör innan du försöker få romantisk med henne. Ta upp ett ämne som du både njuta. Diskutera det med hög energi så att du både känner sig glad och upprymd.

Hur du sätter din " tjej - vän " i din " flickvän ". Steg 1.
Hur du sätter din " tjej - vän " i din " flickvän ". Steg 1.

Till exempel börja med att utforska din favorit stad att resa till. Diskutera minnen ni båda har från ditt besök i denna stad. Detta kommer att hjälpa dig både att må bra eftersom ni båda kommer att tänka och dela dina glada minnen.

Steg 2

Då kan du få henne i ett tillstånd av hög energi genom att uttrycka dina känslor högt och med hög energi. Försök att etablera någon gemensamhet. Säg något i stil med, "Åh herregud jag kan inte tro att du älskar Cancún samt! Detta är så häftigt!"

Vid denna punkt kyssa henne på ena kinden och sedan på den andra och slutligen en snabb hacka på läpparna. Du behöver inte nödvändigtvis att kyssa henne på kinderna. Du kan helt enkelt kyssa henne på munnen. Hon ska känna att du kysste henne eftersom diskussionen fick ni alla glada.

Steg 3

Du har nu gjort dina avsikter genom att kyssa henne på munnen. Om du ser glada och trevliga uttryck i ansiktet, gå till den andra kyssen. Gör detta en längre tid. Kysser inte på kinderna denna gång. Istället går rakt på hennes läppar.

Steg 2. Steg 3.
Steg 2. Steg 3.

Det är ingen big deal om hon tvekar eller backar. Inte slåss, argumentera eller försöka övertyga henne att komma i en relation med dig. Spela det trevligt och säga "det är coolt, jag förstår". Om du gör saker svårt eller obehagligt att du aldrig kommer att kunna få henne.

Merparten av tiden flickorna kommer att tänka på vad som hände och komma tillbaka till dig inom några dagar.

De flesta tjejer kommer inte artikulera sin önskan att få delta i en romantisk eller sexuell relation med dig. Efter de bearbetar vad som hänt och är villiga att engagera sig med dig, kommer de att skicka dig subtila men uppenbara signaler. Var uppmärksam på vad de säger eller gör. Du vill inte missa dessa signaler.

Steg 4

När du får en signal från henne att hon är redo för relationen, använd "kyss testet" för att vara säker. Titta in i hennes ögon längre än vanligt, borsta fingrarna på hennes armar, leka med hennes hår eller försiktigt pressa händerna. Om hon inte motsätter sig de flesta av dessa, är chansen att hon är redo att vara i relation med dig.

Om hon följer, titta in i hennes ögon, luta sig framåt och kyssa henne.