E2y

Hur du rädda ditt äktenskap när du har fuskat

Gift livet kan vara mycket stressande och utmanande ibland men många människor tenderar att glömma att det är med detta heliga band som en person finner sin medfödda styrkan att fortsätta livet med hjälp av sin andra större. Gifta par skulle sannolikt har samma känslor om hur evigt glad de första åren av äktenskapet är, och att med tiden och tuffa tider komma, allt verkar bara dim. Även om de flesta gifta par vet att äktenskapet är ingen promenad i parken, vissa resort bara den mest beryktade fallgropen för äktenskap - otrohet.

Enligt Dr

Hur du rädda ditt äktenskap när du har fuskat. Gör ett hjärta tala, inte ont prat.
Hur du rädda ditt äktenskap när du har fuskat. Gör ett hjärta tala, inte ont prat.

Enligt Dr John Gottman, författare av "de sju principerna för Making Marriage Work," 67% av äktenskap slutar i skilsmässa under en fyrtio år, varav hälften av dessa skilsmässor inträffar inom de första sju åren. Även sådan statistik berättar en hel del om tillståndet i äktenskap i landet, och när otrohet är en sådan tuff äktenskapliga problem att lösa, det finns fortfarande sätt på hur man kan spara ett äktenskap. Det är om båda parter är villiga att förlåta och bli förlåten.

  1. Gör ett hjärta tala, inte ont prat. Under konfrontationer, för många par tillgripa en varaktig verbal misshandel och tjat fyll lust att vara på toppen av situationen och vinna kampen. Dessa sammandrabbningar gör ingenting men förvärra situationen och i stället för att låta sig själv fram till denna typ av ilska, är det mer fördelaktigt om man bara höjer den vita flaggan oavsett alla orsaker. Det rekommenderas ofta att båda parter ger varandra tid innan jag talar som prat om skilsmässa kommer vanligtvis när båda parter är i blomman av sin ilska. Äktenskapet handlar inte om vem som vinner eller vem som förlorar. För det första, är det inte ett krig eller ett spel som två vuxna spela. Prata om vad som hände på ett sådant sätt att ni båda är redo att lämna och säga förlåt. Detta är en av de tuffaste sätt att lösa eventuella äktenskapsproblem inklusive upp till otrohet frågor men om ett par kan göra det, ingenting kan delvis deras sätt men död.
  2. Få tillbaka den gamla, söta tider. Flesta par som har utstått år av tuffa äktenskap tenderar att glömma själva anledningen till varför de sover i samma säng eller om inte, åtminstone leva i ett och samma tak. Mest upptagen par tenderar att förlora kvalitet tid med varandra och det är av denna anledning som många människor söker vad de längtar efter genom någon annan. Hitta tid att återuppleva de ljuva stunderna du haft genom en enkel romantisk middag eller en romantisk resa där du kan komma undan med det stressa av din dagliga rutin och prata. Folk älskar att prata och behöver prata. Det är bara att de flesta gifta par inte inser att längre längs loppet av deras äktenskap.
  3. Söka hjälp. Om situationen är för tufft att hantera ensam, det finns alltid professionell hjälp för par som söker äktenskaplig beslutsamhet. Var inte rädd för att prata om det med äktenskap konsulter eller gå äktenskapliga seminarier som behandlar liknande frågor.