E2y

Hur du piffa upp ditt barns gamla Barbie bil

Många små barn kommer att falla i kärlek med Barbiedockor på ett eller annat. När ditt barn är i Barbie docka fasen, är chansen att hon kommer att tigga dig att köpa henne alla tillbehör som eventuellt kan användas på Barbie, inklusive en bil. Om ditt barn har en gammal bil Barbie docka, här är några steg som du kan vidta för att du ska kunna piffa upp det lite.

  • Ta bort klistermärken. Först av allt, bör du kontrollera om klistermärken som ditt barn har placerats på den gamla bilen. Detta betyder inte att klistermärken är dåligt för bilen, eftersom vissa små flickor älskar helt enkelt sätta klistermärken överallt. Men genom tid och kontinuerlig användning, kan de klistermärken småningom slits och behöver bytas ut. Vad du behöver göra är att ta en bit bomull och tillämpa några tvättsprit på bomullen. Efteråt, använd den fuktade bomullstussar för att mjuka upp kanterna på klistermärken, så att du kan ta bort eth dekaler. Använd alkohol för att ta bort gunk kvar av klistermärken också.
  • Rengör. Nu när du har tagit bort klistermärken, måste du ge hela bilen en allmän rengöring. Gör detta genom att sänka ner hela bilen i en hink fylld med varmt och tvålvatten. De flesta av Barbie bilar är inte batteridrivna och inte har delar som kan skadas av vatten, så du kan faktiskt tvätta hela bilen. Om det finns några fläckar på bilen, använd en svamp för att avlägsna dessa. Efter att ha gett bilen en grundlig tvättning, skölj och torka.
  • Lägg till ny färg. Nu när bilen är ren, har du möjlighet att lägga till lite färg. Det enklaste sättet för dig att måla en ny bil är genom att ta en sprayburk. Välj en färg som ditt barn kommer att gilla, såsom rosa. Eller ännu bättre, låt ditt barn följa med dig till järnaffären där du kommer att köpa sprayfärg. Se till att du väljer färg som är kompatibel med plast, eftersom dessa Barbie bilar är gjorda av plast. Applicera sprayfärg till bilen och låt torka. Kontrollera dock att du täcker detaljerna med tejpremsor, så att dessa uppgifter inte kommer att täckas med färg. Till exempel, fälgar är oftast färgade med silver. För att bevara silver på fälgar, tillsätt lite tejp på den. Gör samma sak för hjulen.
  • Torktiden. Tänk på att sprayfärg tar lite längre tid att torka när den appliceras på plast. Detta beror på att plast är mycket icke absorberande. Du måste låta bilen torka i minst en halv dag innan du ger bilen tillbaka till ditt barn för henne att leka med. Kom ihåg, när färgen torkar helt, kommer den hålla längre och kommer att vara mer motståndskraftiga mot blekning och repor.


Hur du piffa upp ditt barns gamla Barbie bil. Ta bort klistermärken.
Hur du piffa upp ditt barns gamla Barbie bil. Ta bort klistermärken.

Sprucing upp en gammal bil Barbie docka är ett bra sätt att ge ditt barn en snygg leksak utan att nödvändigtvis behöva besöka leksaksaffären och köpa en ny.