E2y

Hur du imponera på dina svärföräldrar

Om du når den här sidan då du skulle vilja bygga en bättre relation med din i lagar. Vissa människor kanske inte tycker att detta är viktigt eftersom du inte bor med dem varje dag ändå. Sanningen är imponerande dina i lagar faktiskt kan stärka din relation med din partner. Om dina svärföräldrar gillar dig så är det en fördel för din del. De kommer att se ditt perspektiv mer när argumenten mellan dig och din partner kommit till stånd. De kan även försvara dig. Här är några sätt att imponera på dem.

Hur du imponera på dina svärföräldrar. Först och främst, vara bra för din partner.
Hur du imponera på dina svärföräldrar. Först och främst, vara bra för din partner.

  • Först och främst, vara bra för din partner. Om de vet att du respekterar honom och stödja honom så är det en bra start. Dock har detta komma inte från dig men från din partner eller någon som är nära till familjen. Som en vän till familjen eller till en nära släkting. Ta hand om din partner är något som du bör alltid göra även utan att de vet hur som helst så det här är en extra bonus.
  • Behandla dem som du skulle behandla dina föräldrar. Det är naturligtvis om du är i god fot med din. Bjud in dem över utan något speciellt tillfälle-bara en enkel familj träffas där du kan visa dina kunskaper om matlagning och lära känna dem lite bättre. Lär känna vad de vill. Till exempel, om din far-in-law gillar jazz musik sedan med alla medel spela lite under eller efter middagen. Det kommer att göra honom uppskattar att komma på besök.
  • Om din mamma-in-law är bra på hantverk sedan försöka lära sig något. Bara prova på det och vem vet du verkligen kan få tycka det. Be om tips och vara ärlig om du inte kan hitta dig själv att göra det. Det fina är att du försökt och hon har funnits där för dig att vägleda dig.
  • När det är dags för dig att besöka dem vara en hjälp gäst. Fråga om du kan hjälpa till på något sätt som du kan, även skivning skinka eller diska. Se vad som är bra i deras hem. Gratulera dem till deras goda smak och ärligt gillar vad du ser. När allt, de är föräldrar och de brukar kan se om du ljuger.
  • Gör dem ta reda på om dina framgångar. Prata om det, om det kommer upp i konversationen. Tag på dig själv om du tycker att det verkar som om du skryter. Ett in-law skulle definitivt bli imponerad av någon som har varit toppen notcher i baren tentor eller har fått en utmärkelse från ansedda organisationer. Glöm inte om att balansera din karriär och ditt familjeliv. Detta är clincher att imponerande dem.

Dessa är bara några sätt du kan imponera på dina svärföräldrar

Dessa är bara några sätt du kan imponera på dina svärföräldrar. Det finns tillfällen som du känner för att ge upp, men det skulle verkligen vara en utmaning som du kan vinna om du går på. Imponera på dina svärföräldrar och lära känna dem. För det mesta har det mer bra än dåligt i beredskap för dig.