E2y

Hur du gör dina medarbetare falla för dig

Eftersom du ser henne varje dag

Eftersom du ser henne varje dag, utsätts för både hennes sötma och egenheter, och vet de små och stora detaljer i hennes liv, det är så troligt att du faller för en medarbetare. Och för att du gillar henne så är det naturligt att du vill att tillgivenhet vara tvåvägs-du gillar henne, hon gillar dig också. Göra en medarbetare faller för dig, men kan vara lite utmanande. Men om dina avsikter är goda och din uppriktighet är uppenbar, kommer det inte dröja länge innan du gör henne märker dig. Tänk på följande tips.

  1. Vara fysiskt attraktiv. Erkänn det, är det första som en tjej kommer att märka din fysiska utseende. Därför, innan du går till jobbet, betala extra uppmärksamhet till ditt ansikte, hår, kläder, skor, och allt annat som kommer att göra dig fysiskt presentabel.
  2. Imponera på henne med din intelligens. Om hon är imponerad av ditt utseende, kommer flickan försöker då ta reda på om det finns något mer om dig. Så försök att exponera mer av din charm genom att visa henne att du är en man med känsla. Var försiktig dock, eftersom det är en väldigt tunn linje mellan att göra ett positivt intryck och att vara arrogant.
  3. Behandla henne fint. Tjejer gillar fina pojkar. Och fina pojkar behandlar flickor vänligt. Om du vill att hon ska bli intresserad av dig, göra små vänliga handlingar. Du kanske kan dra en stol åt henne, hålla dörren öppen för henne, eller erbjuda sig att fotokopia ett dokument för henne. Hon kommer att uppskatta alla dessa, och säkert du kommer att få uppmärksamhet. Men var inte slag bara för att vara snäll. Tjejer vet exakt när pojkar att vara snäll i hopp om att vinna dem. Och de känns ofta som om de blir lurade. Så kom ihåg att alltid vara uppriktig.
  4. Skicka hennes anteckningar. Under de hektiska timmarna på dagen, skickar hennes korta och slumpmässiga anteckningar för att lindra hennes stress och göra henne leende. Anteckningarna behöver inte vara märkvärdigt. På en liten bit papper, till exempel, skriver hon ett personligt skämt. Eller berätta några trivia. Ännu bättre, påminna henne att le. Syftet här är helt enkelt att få henne att känna att du tänker på henne även i den mest trafikerade delen av dagen. Din insats kommer säkerligen inte att gå obemärkt förbi. Om det är din lyckliga dag, kanske du får även en lapp från henne också.
  5. Gör lite överraskningar. Flickor är mycket nöjda med överraskningar. De små de uppskattar också. I ditt kontor, kan du göra små överraskningar som kommer att göra henne utomordentligt glad, som att placera en chokladask på toppen av sin dator, ordna hennes röriga högar av dokument, eller sätta färska blommor i sin vas. Om du vill verkligen överraska henne, kan du bjuda in henne till en improviserad lunch dagen. Du kan också ha en grupp datum med dina andra medarbetare, så hon kommer inte känna att du är alltför exklusiv.

Slutligen, le

Hur du gör dina medarbetare falla för dig. Vara fysiskt attraktiv.
Hur du gör dina medarbetare falla för dig. Vara fysiskt attraktiv.

Slutligen, le. Överst på alla dina ansträngningar med en fin, hjärtvärmande leende. Det kommer att göra henne mer bekväm med dig. Och även om hon inte har sett dig som mer än en medarbetare ännu, kan ett enkelt leende vara en början på något bra.