E2y

Hur du gör din fru känner sig älskad

Det är oftast uppenbart om en kvinna känner sig älskad av sin man eller inte. Som en planta, kommer en väl älskad hustru blomstra och vara vacker, medan en försummad hustru kommer att vara raka motsatsen. Gör dig själv en tjänst och gör det din prioritet att göra din fru känner sig älskad. Här är några av de sätt hur:

  1. Lösa att älska din fru till bästa förmåga. Hur du känner mot din fru kommer att vara utgångspunkten för hur du behandlar henne. Något att komma ihåg: Kärlek är inte bara en känsla, det är ett verb. Visserligen kommer det att finnas vissa dagar då det kan vara svårt att älska din fru, men på samma sätt som du stiger upp på morgonen eller du borstar tänderna även om du inte känner för det, älska din fru är något som du måste göra för ditt eget bästa, även om det kan vara lite påfrestande.
  2. Reexamine din definition av kärlek inom äktenskapet. Låt oss börja med antagandet att äktenskapet är tänkt att vara för evigt. Med detta sagt, det märke av kärlek som du ska ge din fru inte bör vara beroende av omständigheterna, dina känslor, eller hur hon ser ut. Förlåta henne för alla hennes misstag. Respektera hennes åsikter, och aldrig ta henne för givet.
  3. Vet kvinnans psykologi. Varje kvinna har en viss uppfattning av att vara älskad, och det är ditt jobb som en man att veta precis vad som skulle göra din fru glad (se nummer 4). Men vet några generella sätt som du kan göra en kvinna känner sig älskad. Några av dessa är följande: göra henne känna sig uppskattad och behövs, gå ut ur ditt sätt att uppfylla några av sina mest romantiska, innerliga önskningar, berätta för henne varje dag hur vacker och sexig hon är. Behandlar en kvinna som en ros: duscha henne med uppmärksamhet och beundran och du skulle bli förvånad över att se hur vackert hon kommer att blomma.
  4. Känn din frus specifika love språk. Alla har ett visst sätt att visa kärlek och känna kärlek. Generellt är de sätt att visa / ge kärlek kategoriseras i följande: genom ord, genom gåvor, genom att spendera tid, genom beröring och genom tjänsten. Ta dig tid att ta reda på vilka av dessa "love språk" din fru uppskattar mest, och hur man bäst kan ta itu med din frus kärlek språk som bygger på hennes personliga preferenser.
  5. Var uppmärksam på henne. Detta är i samband med nummer 4. För att veta mer om vad din fru gillar och uppskattar, du måste verkligen vara uppmärksam på vad hon säger eller gör. Om du tittar på en film tillsammans, till exempel, gör hon forsa om hur huvudpersonen i filmen ger en offentlig kärleksförklaring till damen han frieri? När du går i gallerian, vad objekt hon beundrar mest? Agera som en detektiv, och skapa en tydligare bild av din fru genom de små sakerna hon säger och gör varje dag. Plus om du vet hur att behaga henne utan att hon behöver berätta hur är extra poäng: du själv kommer att vara så glad på den glädje hon skulle känna när hon får reda på att du fick henne att akvamarin halsduk hon kollat, även om hon aldrig berättat om det.
  6. Gör hennes åsikter och känslor din högsta prioritet. Låt henne känna att vad hon tänker och känner är viktigare för dig än vad någon annan människa i världen tänker och känner. Visa stor respekt för din fru, och värde varje ögonblick du spenderar tillsammans, och tänka på dig själv som den lyckligaste mannen i världen att det är dig hon spenderar sin dyrbara tid med.
  7. Säg att du älskar henne, varenda dag. Ibland är det ord som betyder mest. Aldrig tror att din fru redan vet att du älskar henne ändå, så berätta för henne är onödigt. Kvinnor behöver bekräftelse hela tiden, så vara kreativ i faktiskt säga orden, "jag älskar dig," till henne.

Där har du det

Hur du gör din fru känner sig älskad. Lösa att älska din fru till bästa förmåga.
Hur du gör din fru känner sig älskad. Lösa att älska din fru till bästa förmåga.

Där har du det! Dessa är bara några tips för att göra din fru känner sig älskad. Lycka till!