E2y

Hur dejta någon från din lägenhet komplex

Dating någon som bor i samma lägenhet komplex är ibland mycket svårt och stressigt, speciellt tidigt i en relation. Sätta gränser och regler i förväg kommer att göra förhållandet flyter bättre och förhindra relationen från att röra sig för fort och tafatt.

Steg ett:

Bestäm regler om besökstider. Tänk relationer du har haft med personer som inte bor i din lägenhet komplex, sällan har du eller den andra personen stannar av oväntat. Ring innan släppa av eller göra oanmälda besök sällan.

Steg två:

Hur dejta någon från din lägenhet komplex. Steg ett.
Hur dejta någon från din lägenhet komplex. Steg ett.

Respektera din dejt integritet och undvika att spendera alltför mycket tid med varandra. Om möjligt, använd en annan väg för att komma in och ut ur byggnaden, för att undvika överföring av varandras lägenheter. Detta kommer att erbjuda lite mer integritet för både medlemmar i relationen.

Steg tre:

Undvik att flytta kläder eller andra föremål i varandras lägenheter. När ett objekt av misstag kvar på den andres lägenhet, ring innan du slutar med att plocka upp objektet.

Steg fyra:

Undvik att ge reservdelar till varandra. Detta skyddar integriteten hos båda parter och undviker eventuella anklagelser om objekt hamna saknas.

Steg fem:

Sätta upp riktlinjer för sena besök och övernattningar. Om förhållandet har utvecklats till en sexuell nivå, fortsätter att respektera varandras integritet genom att undvika att spendera natten tillsammans varje kväll. För mycket tid tillsammans för tidigt är ofta en dålig idé för relationen.

Steg två. Steg tre.
Steg två. Steg tre.

Steg sex:

Spendera tid isär för att undvika att kväva varandra. Bara för att du är dating betyder inte att du måste spendera all din lediga tid tillsammans, oavsett om du bor i samma lägenhetskomplex. Avsätt minst en kväll i veckan att spendera med separata grupper av vänner eller för att använda som ensam tid.

Steg Sju:

Diskutera eventuella biverkningar av dating i lägenheten komplex med din partner. Diskutera möjligheten att relationen inte fungerar. Håller med om att ingen av parterna kommer att göra försök att få andra sparkas ut ur hyreshus eller händelser genomföra eller delta i andra aktiviteter som kommer att göra den andra personen känner sig obekväm i slutet av relationen.

Steg Åtta:

Innan förhållandet börjar tänka på att om förhållandet tar slut du kan behöva fortsätta att se den andra personen varje dag, och att se den andra personen med en ny partner, så att personen går in och ut ur ditt ex lägenhet och stannar över natten.

Förhållande experter rekommenderar att undvika relationer med människor som bor i samma lägenhetskomplex. Men, om du sätta gränser och diskutera relationen i både negativ och positiv ljus förväg, kommer båda parter att vara bättre rustade för att hantera relationsproblem och skydda varandras privatliv och personliga behov.