E2y

Hur charm en Gemini

Charmig en Gemini är mycket lättare jämfört med andra tecken

Charmig en Gemini är mycket lättare jämfört med andra tecken. De flesta av dem är lättsam och älskar att vara runt nya människor. Tecknet på en Gemini representeras av en tvilling. Geminis är de som är födda mellan 21 maj-22 JUNI. De är intresserade av olika ämnen och är särskilt bra på att göra samtal.

Om du gillar någon född under Gemini tecken, här är några saker du kan göra för att charma en Gemini.

Förstå Geminis

Förstå Geminis. Det viktigaste du behöver veta om Geminis är att de är sociala varelser. De tycker inte om att vara ensam och de är inte förtjust i att stanna hemma. Du bör också veta Geminis är intellektuella varelser. De inte direkt svara på fysisk stimulans. De letar alltid efter något intressant och kärlek konversation. Om du vill charm en Gemini, måste du inse dessa saker och använda dessa som era riktlinjer för att göra ditt drag.

Lär dig de saker som han gillar

Hur charm en Gemini. Lär dig de saker som han gillar.
Hur charm en Gemini. Lär dig de saker som han gillar.

Lär dig de saker som han gillar. Om du vill charm en Gemini, försöka lära de saker han gillar. Eftersom Geminis är intresserade av olika saker, lära dem allt och försöka vara intresserad av allt som en Gemini person gillar. Försök att räkna ut de saker som en Gemini person inte gillar så att du kan få en uppfattning om vilka saker du måste undvika när du pratar med en Gemini person.

Lär dig att kommunicera väl

Lär dig att kommunicera väl. Tvillingar är förtjust i att prata. De är intellektuella varelser som alltid söker efter en konversation. För att charma en Gemini, måste du delta i en djup konversation med honom. Geminis gillar att lära sig nya saker så håll en Gemini personen intresserad genom att berätta saker som han inte är bekant med. Kom ihåg att en Gemini personen lätt kommer att falla för dig om du lär dig att upprätta någon form av kommunikation rapport innan du gör saker.

Lär dig lite av allt

Lär dig lite av allt. Ett annat sätt att imponera på en Gemini är att låta honom veta att du är också intresserade av olika saker. Innan inleda en konversation med en Gemini, försöka lära sig lite av allt. När man talar med en Gemini, var inte rädd för att öppna upp nya ämnen. Kom ihåg, de intellektuella människor och är mycket mentalt aktiv. Att dela nya saker med en Gemini hjälper dig att upprätta en anslutning med den personen.

Ta honom på ett äventyr

Ta honom på ett äventyr. En av de saker som Gemini folk inte gillar vistas sätta. Om du vill ha en date med en Gemini, försöka ta den personen till en rolig, intressant och spännande äventyr. Men saken dejta en Gemini är att han alltid vill prova olika saker så låt aldrig en Gemini uttråkad.

Dessa är de saker du kan göra om hur att charma en Gemini

Charmig en Gemini är mycket lättare jämfört med andra tecken. Lär dig att kommunicera väl.
Charmig en Gemini är mycket lättare jämfört med andra tecken. Lär dig att kommunicera väl.

Dessa är de saker du kan göra om hur att charma en Gemini. Kom ihåg att inte alla individer med en Gemini tecken är desamma. Så se till att veta mer om personen innan du gör några drag. Tänk på att astrologiska tecken är bara riktlinjer och du bör inte helt basera dina handlingar på just denna aspekt.