E2y

Hur berätta om gemini älskar dig

Personer födda mellan 21 maj - 21 JUNI betraktas under solen undertecknar Gemini. Av de astrologiska tecknen, Tvillingarna anses Twin tecken. Geminis kännetecknas av att ha en rolig anda som lätt uttråkade när de inte stimuleras tillräckligt med nya och intressanta saker. Spänning och variation är namnet på spelet när det kommer till denna Zodiac tecken.

Vissa människor tror att en persons astrologiska tecken är en indikator på hur han kommer att vara i ett förhållande. I vissa fall kan detta mycket väl vara sant. Även om det inte är en exakt vetenskap och det finns många andra faktorer som spelar in när det kommer till relationer, kan du använda en persons astrologiska tecken som vägledning. Om du dejtar en Gemini, här är några sätt du kan berätta om Tvillingarna älskar dig.

Hur berätta om gemini älskar dig. Han är flörtig med dig.
Hur berätta om gemini älskar dig. Han är flörtig med dig.

  • Han är flörtig med dig. A Gemini är en rolig kärleksfull person som älskar att flirta. Om du märker att din Gemini i en extra flörtig läget med dig, kanske han har djupare känslor för dig än han avslöjar. Följ hans samspel med dig och jämför med hur han interagerar med andra tjejer. Om han är flirtier med dig eller söker upp din uppmärksamhet mer, kan han älska dig.
  • Han kan vara possessiva med dig. A Gemini kan ha svårt att välja eller slå sig ner men när han finner det han gillar, kan du finna dig i slutet av en possessiv kille. En Tvillingen är oftast väldigt selektiv eller kräsen när man väljer en partner, men när han blir förälskad, kommer han vilja att ständigt göra roliga och spännande saker med dig.
  • Han vill ha intellektuellt stimulerande samtal med dig. A Gemini personen naturligt dras till någon som han kan ha många långa intressanta samtal med. Om du är den typiska typen av en Gemini, och han älskar att alltid prata med dig, umgås med dig eller göra många olika saker med dig, kan han älska dig.
  • Han varierar sina romantiska närmanden med dig. A Gemini är lätt uttråkad och det är därför han gillar att krydda upp saker på en regelbunden basis. När han tar dig ut, kan han inte göra samma sak som han gjorde du senast datum. Han kommer inte att vara rädd för att prova något nytt med dig. Han kanske vill erbjuda dig något annat. Variation gör det roligt för en Gemini och om han älskar dig, kommer han vill dela dessa saker med dig.
  • Han säger att han älskar dig. Om en Gemini älskar dig och han faktiskt säger orden, det är nog sant. Om han kastar ut den i värmen av passion, då du kan satsa på hans ord när han säger så i en privat och intim stund. Denna ganska mycket stämmer till alla Zodiac tecken, om inte självklart att han är en fulländad lögnare.


Tänk på att du bör ta dessa saker med en nypa salt eftersom det är verkligen inget bombsäkert sätt att avgöra hur en person kommer att vara i ett förhållande. Följ din magkänsla och försök att lära känna den andra personen väl. Bara du kommer att kunna berätta hur han känner för dig, oavsett hans soltecken.