E2y

Hur att värma våtservetter

Om du har en ny bebis hemma

Om du har en ny bebis hemma, skulle du säkert att ge honom bästa möjliga vård. Och med tanke på att barnets hud är extremt känslig, kanske du vill skämma bort honom med försiktighet speciellt under blöjbyten. Ett av de bästa sätten att göra detta är att se till att barnet torkar du använder på sin kropp är alltid behagligt varm. Här är några av de bästa tips för att komma ihåg om du vill veta hur man ska värma dina våtservetter:

Hur att värma våtservetter. Köp specialiserad våtservett värmare.
Hur att värma våtservetter. Köp specialiserad våtservett värmare.

  • Köp specialiserad våtservett värmare Om du har budgeten för det, är det enklaste sättet att köpa våtservett värmare som är speciellt gjorda för att -. Överraskning - värmer dina våtservetter! När du väljer ett visst varumärke som du kommer att köpa, tänka på följande faktorer: hur många våtservetter den kunde innehålla en tid (och om det skulle kunna rymma olika storlekar), hur lätt det är att komma åt barnet torka ur behållaren, och om det finns ett sätt för dig att kontrollera hur mycket våtservett som är fortfarande inne även utan att behöva öppna locket. Du bör också kontrollera att se om det har någon-bryna funktioner, vissa torka värmare också ha antimikrobiella egenskaper, och vissa är tunn och kompakt, för resor.
  • Använd en hårtork. Om du inte har budgeten för våtservett värmare (som normalt kostar ca 15€), vet att du också kan värma upp våtservett genom enkla lösningar: en av dem är helt enkelt genom att använda en fön. Bara placera våtservett framför torktumlaren i några sekunder, och sedan testa dess temperatur på insidan av handleden för att se om det bara är varmt nog för ditt barn.
  • Värm upp dem med händerna. Ett annat enkelt sätt är genom att bara använda värmen i dina händer för att värma upp dukarna. Se till att dina händer är rena, och tryck sedan på dukarna i händerna i några sekunder.
  • Använd tygdukar istället En alternativ lösning är att använda tyg servetter i stället för våtservetter:. De är lätta att värma upp, och det kommer att hjälpa dig att göra din del i att rädda miljön också. Att värma upp tygdukar, helt enkelt doppa duken i varmt vatten i några sekunder, och sedan vrida den torr innan du placerar den i närheten av ditt barns hud. Var väldigt säker på att temperaturen i vattnet är lagom och inte för varmt.
  • Gör dina egna våtservetter. Du kan göra dina egna våtservetter (klicka här för anvisningar) och sedan placera dem i en glasburk istället för den vanliga behållaren. Att värma upp dem, helt enkelt doppa burken i varmt vatten (se till att burken är tätt täckt) i några sekunder, och sedan lyfta upp den och använda.

Kom ihåg, är idérikedom något som kan slipas, och om du var en ny mamma skulle du finna att det finns många enkla och budget-vänliga lösningar som du kan tänka på för att göra ditt barn mer bekväm och bortskämd. Lycka till, och hoppas att detta hjälpte!