E2y

Hur att träna pool säkerhet för barn

Sommaren är roligt

Sommaren är roligt. Om att gå till stranden är ett besvär, är ett bra alternativ att kasta sig in i en pool. Vattnet är säkerligen inbjudande. Njuta av solen. Njuta av tiden med dina vänner. Och voila, är din sommar spännande. Dock blir din sommar plötsligt en katastrof när olyckor inträffar. Särskilt när barnen är runt, öva pool säkerhet blir en nödvändighet. Annars är din sommar kommer att vara fullspäckad med huvudvärk och oro.

Vill du veta fakta

Hur att träna pool säkerhet för barn. Sommaren är roligt.
Hur att träna pool säkerhet för barn. Sommaren är roligt.

Vill du veta fakta? Statistiken visar att drunkna toppar listorna. Det anses som den näst vanligaste orsaken till oavsiktlig död bland barn. Bortsett från att, baserat på en rapport från National Safe Kids Europe, drabbades cirka 20 procent av dem som överlevde drunknar incidenter gravt handikapp, som påverkar deras neurologiska systemet permanent.

Här är några åtgärder för att omvärdera din standard pool säkerhet i sommar:

Ett. Leta efter de "små" kids. "Små" barnen är dessa fem år gammal och nedanför. Håll dem nära dig. De bör vara inom räckhåll, bokstavligen, vid alla tillfällen. När det är möjligt, stanna hos dem. Lämnar dem i enbart vatten skulle en pose verklig fara.

2. Ha en livboj runt. Ha den runt, speciellt när dina barn är inte bra simmare. Använd inte luftfyllda leksaker eller leksaker skum som alternativ. En flytväst, som vad det namnet antyder, är tänkt att bevara liv.

Vill du veta fakta.
Vill du veta fakta.

Tre. Känna öppna hål. Öppna hål är riskområdena. Instruera dina barn att komma bort från poolen eller badtunnan avlopp. Om du spenderar din sommar i din egen pool, ringa en professionell. Begäran om ett anti-infångning avloppsgaller. Har det installerat omgående för att undvika olyckor inträffar.

4. Genomdriva stränga regler pool. Prata med dina barn och betona vikten av att iaktta pool säkerhet. Här är några avtal du kanske vill slå på dem:

  • Ingen ska tillåtas att dyka, särskilt om din pool är mindre än nio meter djup.
  • Ingen ska springa runt poolen. Merparten av tiden, coola däck blir mer hala när de är våta.
  • Barn bör hålla i den grunda delen, särskilt om de bara få lektioner om hur man simmar. De borde vara förbjudet att gå den djupare delen av poolen.
  • Horseplay bör inte tillåtas, liksom att hoppa på någon. Sådana fysiska spel kan lätt skada någon.

Sommaren är en bra tid att obligation med dina barn. Inte förstöra chansen genom att glömma att genomdriva åtgärder pool säkerhet. Ett sätt att locka fram samarbete från dina barn är att tala med dem som vuxna. Innan du tillåter dem att njuta av vattnet, kör igenom reglerna pool säkerhet igen. Låt dem förstå de faror som kan hända om de inte följer reglerna pool säkerhet. Nu, när simning tid är över, rensa ut poolområdet. Ta bort alla pool leksaker från vatten. Varför? Du vill inte att locka barn att gå efter dem. Om de når för leksaker, kan de falla i poolen.