E2y

Hur att träna pilates graviditet övningar

Pilates träning är bra övningar för graviditet

Pilates träning är bra övningar för graviditet. Pilates träning är utformade för att vara icke-svettig och avkopplande, vilket gör det skiljer sig från prenatal yoga och andra kardiovaskulära övningar såsom löpning, cykling och simning. De 500 kontrollerade övningar som Pilates består av fokus på kvalitet snarare än kvantitet, rörlighet. Tanken bakom Pilates övningar är att förbättra hållning, minska stress, skapa långa, magra muskler och förbättra kroppskännedom. Pilates fungerar flera muskler grupper samtidigt med koncentration på att stärka och stabilisera kärnan. Kärnan består av buken, ryggen och bäckengördeln regionen. Det kan också kallas bas eller den fasta kärnan och musklerna som de djupa stabiliserande muskler.

Hur att träna pilates graviditet övningar. Köpa en DVD eller en video så att du kan faktiskt se pilates övningar som görs av en utbildad instruktör.
Hur att träna pilates graviditet övningar. Köpa en DVD eller en video så att du kan faktiskt se pilates övningar som görs av en utbildad instruktör.

Pilates under graviditeten är utformad för att stärka och tonen musklerna du använder för att bära barnet, vilket gör din graviditet lite lättare. Magmusklerna kan försvagas under graviditeten, vilket rygg och höft smärta. Dessutom kan graviditeten försvaga bäckenbotten (din mellangården område), vilket läckage av urin under sen graviditet och potentiellt en hårdare leverans. Vissa experter hävdar till och med att Pilates övningar under graviditeten gör arbetet lättare och med Pilates hjälper dig att förlora din graviditet vikt efter du levererar. Motion under graviditeten uppmuntrar leverans av syre och näringsämnen för ditt barn. Dessutom är Pilates konstruerats för att använda andningsövningar och avslappningsövningar så stressen i ditt liv minskar.

Eftersom många av Pilates övningar utförs på händer och knän, Pilates under graviditeten är bra eftersom dessa övningar kommer att hjälpa rotera ditt barn till en bra position för leverans. Händer och knän övningar under graviditeten kommer att hålla ditt barn ur den fruktade bakre läget som orsakar längre och mer smärtsamma förlossningar (tänker tillbaka arbetskraft).

Om du är nyfiken på hur att träna Pilates under graviditeten, kommer följande att hjälpa dig att lära dig mer om det. Kom ihåg att du alltid ska kontrollera med din vårdgivare innan du påbörjar ett träningsprogram under graviditeten.

  1. Gå till din lokala bokhandel eller Amazon och kolla Pilates för graviditet av Michael King och Yolande Green och Pilates för Graviditet: skonsam och effektiv teknik för före och efter födseln av Anna Selby. Dessa böcker har bilder och övningar för prenatal Pilates övningar.
  2. Köpa en DVD eller en video så att du kan faktiskt se Pilates övningar som görs av en utbildad instruktör. En stor DVD "Pilates under graviditeten," om du redan öva pilates eller vet ingenting om det. Denna DVD är bra för tidigt och senare graviditet och även diskuterar övningar för att återfå din figur när du levererar.
  3. Ta en Pilates under graviditeten klass. Fråga din förlossning pedagog, vårdgivare, sjukhus eller hälsoklubb för rekommendationer. Om du fortfarande inte kan hitta en klass, kan du också söka på nätet eller i din telefonbok för en lokal instruktör Kanske du kan få tillsammans med andra kvinnor som också gravid -. Av din graviditet klass, skolan eller grannskap - och få en grupp skattesats för privat undervisning.