E2y

Hur att skämma bort en ny mamma på mors dag

Barn firar Mors dag är för att hedra deras mammor

Barn fira Mors dag är för att hedra sina mammor. Det är en dag då rollerna ombytta och mamma blir bortskämd av hennes barn och hon får en dag för sig själv. Traditionellt är detta en dag där alla gör mammor känner sig extra speciella och alla platser i att göra hennes dag njutbar.

Men hur är det med nya mammor

Men hur är det med nya mammor? Hur är de mammor vars barn är för ung för att vända sin omvårdnad roll? Vem får ta hand om dem och få dem att känna sig speciell på denna speciella mors dag? Vem skämmer bort den nya mamma?

Nedan följer några förslag på hur man kan skämma bort en ny mamma:

Hur att skämma bort en ny mamma på mors dag. Förstå situationen.
Hur att skämma bort en ny mamma på mors dag. Förstå situationen.

  • Förstå situationen. Innan du gör några försök att skämma bort den nya mamma är att förstå vad hennes situation är. Är hon höja barnet själv? Är hon en hemma mamma medan hennes man spenderar hela dagen arbetar och om hans familj? Är hon bor med sina föräldrar samtidigt ta hand om barnet? Lär känna hennes situation kommer att öppna upp idéer om hur man skämma bort den nya mamma.
  • Gör en klippbok. Eftersom barn är centrum för den nya mammas värld, kan du skapa en klippbok av sitt barn. Kontrollera att du använder bilder som hon inte redan har. Försök att kontakta alla dina vänner och gå igenom fotoalbum som har bilder på den nya mamma och hennes barn. Ju mer unik bilderna, desto mer minnesvärd blir de.
  • Ta över hennes sysslor för dagen. Få dina vänner att ta hand om henne och hennes barn för alla mors dag. Ta förskjutningar mellan dina vänner som tar hand om henne. Kom upp med en lista över dagliga sysslor den nya mamma gör i längden på dagen och dela upp rabatten verksamhet bland nya mammas närmaste vänner. Lite saker som detta kommer att bli mycket uppskattat av den nya mamma eftersom det kan ta mycket tid och energi att ta hand om en bebis. Cap dagen med en trevlig liten fest för den nya mamma.
  • Gör det till en spa-dag. Få en babysitter och ta nya mamma ut på en spa-dag. Ta henne till en salong, få en massage, en mani-pedi, och lät henne frodas i ett spa så länge hon gillar. Sedan cap dagen genom att ta henne ut på en fab dag. Mödrar, kärnan i det hela är fortfarande kvinnor som behöver påminnas om att de fortfarande är önskvärd och en spa-dag som det kommer att vara bra för henne.


Ge henne en flickas dag ut

Ge henne en flickas dag ut. Ta kontakt med sina närmaste vänner och ge henne den dagen med henne BFFs. Ta barnet från hennes händer för en dag medan hon tillbringar hela dagen hängande med hennes närmaste gal pals som hon brukade göra när hon var singel och obunden. Därefter har en överdådig måltid väntar på henne, tillagad av dig, vänta så hon kommer hem.