E2y

Hur att pumpa bröstmjölk och flaska mata ditt barn

Amning är en praxis uppmuntras av läkare till ammande mödrar

Amning är en praxis uppmuntras av läkare till ammande mödrar. Det är viktigt för barnets näring och skydd genom sina växande år. Det är bäst rekommenderas att mata ditt barn med din egen mjölk plus det är mer ekonomiskt än formel utfodring. Gravida kvinnor rekommenderas att amma på grund av följande skäl: Enligt en stund sedan, är det mer ekonomiskt än bröstmjölksersättning, amning eller mjölk uttryck stimulerar dina bröstkörtlar att producera mer mjölk och stimulans hjälper till att förhindra bröstcancer, innehåller bröstmjölk antikroppar som ökar immunförsvaret som skyddar barnet, ger amning bindning till mor och barn, och bröstmjölk innehåller och ger fullständig näring för barnet.

Nu ovanstående skäl är naturligtvis fördelarna med amning

Hur att pumpa bröstmjölk och flaska mata ditt barn. Använd manuella eller elektriska bröstpumpar.
Hur att pumpa bröstmjölk och flaska mata ditt barn. Använd manuella eller elektriska bröstpumpar.

Nu ovanstående skäl är naturligtvis fördelarna med amning. Men även allt har sina nackdelar. Amning kan begränsa mammor från att använda det eftersom de behöver avskildhet och tid. Men denna nackdel har redan en lösning. Mjölk uttryck med bröstpumpar kan användas av mödrar. Genom att göra detta kan du mata dina barn när som helst och var som helst med naturlig, näringsrik mjölk för att hjälpa dem med deras växande år. Så här pumpa bröstmjölk och flaska mata ditt barn.

  • Använd manuella eller elektriska bröstpumpar. Pumpning bröstmjölk kan vara svårt för nya mammor. Men med rätt verktyg och tekniker, kommer det att vara lika enkelt som att förbereda bröstmjölksersättning. Pumpning mjölk kan göras på två sätt, manuellt eller genom att använda en elektrisk pump. Elektriska pumpar är lättare att använda och är att föredra av de flesta mammor eftersom det är snabbare. Men några föredrar också manuell pump. Det tar tid att vänja sig pumpa mjölk eftersom den behöver praktik. Vanligtvis är praxis gjort ett par veckor innan du slår från manuell amning till flaskmatning med uttryckt mjölk. Elektriska pumpar använder bröst falanger som är anslutna till nipplar och sedan till pumpen. Bröst falanger är vanligen försedda med den elektriska pumpen. Efter anslutning, aktiverar du pumpen och låt den göra resten. Manuella pumpar använder också falanger, men du manuellt driva sitt squeeze mekanism för att pumpa mjölken ut. En bra elektrisk bröstpump tar 15 minuter att avsluta och upp till 45 minuter för en manuell pump. Detta efterliknar suger verkan av ett barns mun och kommer inte att orsaka smärta till dina bröst. Kontrollera att du använder rätt storlek på FINGERBEN för dina bröstvårtor att undvika smärta och irritation.
  • Förvaring av bröstmjölk. Uttryckt bröstmjölk kan lagras i frysen i en plast-eller glasflaska med en tät lock för att behålla sin fräschör. Du kan också lagra den i plastpåsar gjorda speciellt för bröstmjölk. Dessa behållare är säkra för ditt barn. Se också till att du märka dem med deras motsvarande datum för att veta vilken mjölk uttrycktes först och bör användas först för att undvika nedbrytning. För enkelhetens skull kanske du vill spara mjölk delar beroende på hur mycket du brukar ge ditt barn. Till exempel, om du matar din baby 5 gram, lagrar du mjölk separat i 5 uns portioner. Du kan lagra bröstmjölk i frysen beroende på vilken typ frysen är. I frysfack, kan den lagras under två veckor. I en frys med en separat dörr, kan den förvaras i 3 till 6 månader. I en kista eller djup upprätt frysen kan det lagras i 12 månader som mest. Använda mjölken tidigare kommer att bevara kvaliteten och mer rekommenderas.
  • Flaskan mata ditt barn. Flaskmatning är lätt att göra. När du har tinats din lagrade mjölk, kan du ge det redan till ditt barn. Placera ditt barn till den mest bekväma sättet med huvudet upphöjt något för att förhindra aspiration. Tvinga inte barnet att avsluta flaskan om barnet slutar att göra det. Efter utfodring, låta barnet rapa rekommenderas. Håll bebisen med huvudet på dina axlar och försiktigt klappa barnets rygg för att underlätta rapningar. Håll barnet i detta läge i 30 minuter för att undvika aspiration. Feeding scheman kan variera beroende på barnets ålder och behov. Du kan alltid fråga din läkare om hur ofta du kommer att behöva mata barnet. Lycklig omvårdnad!