E2y

Hur att intervjua referenser för barnomsorg leverantörer

Lita ditt barn till en barnomsorg leverantör är inte så lätt som du tror det är. Även om du kan enkelt hyra en för ditt barn, kan du inte alltid vara säker på om de kommer att ge en korrekt och välbehövliga vård för din dyrbara barn eller inte. Därför är det viktigt att du noga välja en barnomsorg leverantör.

Att välja en barnomsorg leverantör kommer att kräva att du gör grundlig forskning och flera andra processer. Däremot sökningen inte bara slut där. Det är en bra idé att kolla på referenser för att säkerställa att du får ett bra val. Intervjua några av dem att få sina förstahandsinformation upplevelser och intryck på en viss barnomsorg tjänsteleverantör. Här är hur du kan köra en intervju med referenser för att hjälpa dig att göra ett bra val:

  • Vet hur hänvisningen tycker om anläggningen. Fråga personen om hans barn åtnjuter sina dagar med barnomsorg centrum. Om han ser att anläggningen ger bra vård till sitt barn, kommer han att ge dig positiv feedback.
  • Bestäm vad barnet känner. Om barnet är fortfarande för ung för att diskutera sina erfarenheter, frågar föräldern vad hans barn brukar känns rätt efter att hämtas från anläggningen. Om barnet skildrar bra attityd som att vara glad för det mesta, betyder det att dagis ger honom god vård. Å andra sidan, om barnet agerar kinkig efter en dag, kan det vara en exakt indikator på oförmågan hos leverantören för att ge bra service.
  • Be om negativa saker om anläggningen. Fråga din referens om han har någon anledning till varför han inte kommer att rekommendera att särskilt centrum för ditt barn. Detta hjälper dig att se båda sidorna av varje leverantör. Det är väl ändå ingen leverantör som är perfekt med alla medel. Ärliga föräldrar som inte skickar sina barn till att barnomsorg längre bekänna saker som detta omedelbart.
  • Kontrollera om de aktiviteter som erbjuds av barnomsorg leverantör. När man talar med referenser, be dem om information i termer av sina vanliga aktiviteter i anläggningen. Eftersom verksamheten kommer vanligtvis att avgöra vad ditt barn lär sig i sina händer, är det viktigt att du noggrant analysera vad de erbjuder.
  • Veta hur barnomsorgen erbjudanden med föräldrarna. En bra barnomsorg leverantör måste uppmuntra föräldrar att ha en aktiv roll i att ta hand om sina barn. De måste också vara vänliga och öppna för föräldrar i termer av vad de gör och vad deras barn gör under med dem. Be om feedback på din referens i denna. Baserat på hur barnomsorg etablerar relationen med föräldrarna, avgöra vilken du ska välja kommer att vara lätt för dig redan.
  • Vet höjdpunkterna av leverantören. Uppmuntra hänvisningen att ge dig de saker han gillar mest om barnomsorg centrum. Om referenser uppger mer positiva saker om centrum än negativa, är chansen att leverantören är ett bra val att lita på ditt barns omsorg in.

Hur att intervjua referenser för barnomsorg leverantörer. Vet hur hänvisningen tycker om anläggningen.
Hur att intervjua referenser för barnomsorg leverantörer. Vet hur hänvisningen tycker om anläggningen.

Se till att du får en bra barnomsorg för ditt barn är mycket viktigt. Ditt val kommer inte bara avgöra ditt barns lärande medan du är på jobbet. Den barnomsorg leverantör kommer också ge ditt barn hans behövde vård och fostran när du är borta. Därför, om du vill ha lugn och ro när det gäller välfärden för ditt barn, gör det till en vana att skicka honom till endast den bästa barnomsorgen leverantör.