E2y

Hur att inducera förlossningen

Det finns graviditet fall där barnet inte kommer ut på den förväntade leveransdatum. Detta är mycket vanligt för primära födslar eller när det är moderns första graviditet. Förlossningsläkare säger att det är mycket bättre om ett barn föds två veckor framåt (högst) den förväntade tid än för att det ska komma ut två veckor senare. Försenade leveranser kan utgöra fara för både mamman och barnet eftersom vissa komplikationer kan ställa in I sådana situationer är det bästa botemedlet för att inducera arbetskraft om att göra en C avsnitt är att vara det sista alternativet. För att göra detta förfarande, här är förslag på olika sätt:

Hur att inducera förlossningen. Delta i extremiteter övningar.
Hur att inducera förlossningen. Delta i extremiteter övningar.

  • Delta i extremiteter övningar. Gå så ofta du kan och försöka täcka långa sträckor. Bredda dina steg när hon gick så att dina ben kommer att känna trycket och bäckenet börjar öppna sig. Trappor är också ett bra sätt att sträcka bäckenet och inducera förlossningen. Gå upp och ner för trapporna flera gånger om dagen.
  • Göra några pilates eller yoga sträcka träning. Sitt på en matta och korsa benen lotus stil. Med handflatorna trycka på sidorna, höja skinkorna. Annan arbetskraft inducerande övning studsar på en Pilates boll. Ta tag i bollen och låt den vila mot en vägg. Sitt på bollen med benen från varandra (lotus stil) för att mjuka upp bäckenet. Lätt studsa på bollen. Du kan behöva handen stöd med denna övning så se till att det finns handtag eller möbler närheten där du kan hålla på medan du gör detta förfarande.
  • Delta i vissa spel eller sport aktiviteter som är säkra nog för ditt tillstånd. Simning rekommenderas eftersom det tillåter dig att flytta varje del av din kropp. Hage, faktiskt fungerar på grund av de studsande rörelser och inblandade legwork.
  • Ha sex med din partner. Vissa studier hävdar att kön kan inducera förlossningen eftersom spermier fungerar som ett slags smörjmedel till förlossningskanalen, därför leder till snabbare födelse. Också genom att nå orgasm, kommer din livmoder ihop. Sammandragningar är faktiskt förspel till förlossning. Sexuell stimulering som smekande av bröstvårtorna är också ett sätt att inducera förlossningen. Sammantaget innebär det hela sexakten från förspel till faktisk penetration intensiv fysisk ansträngning som kan föranleda arbetskraft.
  • Stimulera sammandragningar. Har någon (en licensierad barnmorska eller din barnmorska) manuellt sätta på sammandragningar genom att sätta sina fingrar i din öppning. Denna metod kan orsaka smärta, men du kan bära den genom att ta djupa andetag mellan perioder av sammandragningar.
  • Ta växtbaserade laxermedel. Varnas dock att detta inte bör ske utan tillstånd från din läkare. De växtbaserade drycker bör vara säkert för både dig och ditt barn. Genom att ta laxermedel, kommer du att lockas att flytta din tarm och eftersom avföring är som att förlossningen där du behöver för att driva internt - arbetskraft kommer då att följa.
  • . T alk med din läkare och be henne att ge dig injektioner arbetskraft inducerande Injektioner görs oftast på sjukhus och när du ges här proceduren blir du ombedd att bo eftersom chansen - du kommer att leverera barnet strax efter du får nålen.

De ovan nämnda förslag på inducera förlossningen måste utföras när du redan är på full sikt graviditet. Försök aldrig att använda dessa steg när du ännu inte förfallit att leverera. Dessutom, när du har problem med din prenatal tillstånd, rådfråga din läkare innan du gör något av dessa givna metoder.